App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vaknar pigg på kvällen/natten

Våran son på 8 månader verkar kommit in i någon fas. Vi lägger han för natten vid 19-20 tiden, då han har svårt att somna själv får vi alltid vagga han till söms i vagnen och sedan förflytta han till sin säng. Men efter någon/några timmar vaknar han upp och kan vara hur pigg som helst och vill leka. Han sover även lite oroligt efter att vi nattat honom. Han vill då vara vaken i nån timme innan han vill somna igen. Men han har svårt att koppla av och kan ta 1 timme att vagga han i vagnen innan han somnar igen (och då är han trött men vägrar sova) Någon som har bra tips på hur man kan försöka göra så han kopplar av bättre eller att han inte vaknar pigg? Vi försöker testa alla möjliga sätt men inget som vill funka.

2021-10-08
Familjpå3
Familjpå3
Bebis på 9 månader

Ja måste vara någon fas i hans utveckling. Men man blir ju lite tokig när han inte vill sova och att man inte får sin "lilla" egen tid på kvällen. Men ja förhoppningsvis går det över sinom tid men finns det nå hjälpmedel testar vi gärna på det :)

2021-10-09
Familjpå3
Familjpå3
Bebis på 9 månader

Vår tjej sov oroligt vid ca 8 månader och fram tills strax efter hon fyllt 1 år. Alla barn är olika och det kanske enbart är en fas för er men jag har läst om att det inte är konstigt att sömnen blir orolig vid denna ålder det är väldigt vanligt. Jag har suttit vid hennes säng i massor av timmar totalt och hon har grejat för fullt och vart pigg. Det enda som hjälpte henne att somna om var att få härja lite i sin säng och sen få ersättning/välling. Efter det somnade hon om. Hoppas det vänder för er eller att ni får något bra tips.

2021-10-09
JosefineTeng
JosefineTeng
Barn på 1 år och 7 månader

Har testat haft han mellan oss i soffan men det funkar inte. Han blir klarvaken ligger och rullar runt tills han tröttnar och börja gnälla eller så försöker han kolla på tvn.
Även försökt liknande i våran säng där det är mörkt, men då skriker han bara när han tröttnat och ibland skriker han så han nästan tappar andan.

2021-10-09
Familjpå3
Familjpå3
Bebis på 9 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2021-10-08
Decemberunge
Decemberunge
Bebis på 11 månader

Hej
Vi har haft samma problem. Vi låter vår son somna i soffan framför tvn numera med oss och sen lyfter vi över honom. Funkar bättre och blir inte ”påtvingad” sömn även om man vet att han är hur trött som helst. Tillslut vänder han sig om och somnar. Kan ta en halvtimme men inget gråt och skrik för att visa missnöje.

2021-10-08
40årmamma
40årmamma
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...