App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nässpray

Vilken nässpray har ni använt när ni ammade? Har ju såklart blivit kanon förkyld och täppt i näsan. På de jag löst på så ska man inte ta den när man ammar. Men vilken har ni fått godkänt av läkare att använda?

2021-10-04
Maandiiis
Maandiiis
Bebis på 15 månader

Jag har missbrukat nässpray under flera års tid. Även under graviditeten och när jag ammade/ammar och min pojk mår bra

2022-04-27
Lisa54321
Lisa54321

Hej , hade otroligt stor besvär med nässtäppa under min graviditet. Fick utskrivet Rinexin( avställande ) för näsa i tablettform vid behov tog oftast de när jag inte kunde andas typ. Men annars var det Nasin som gällde nässpray receptfritt funkade jättebra. Men prata med din läkare om du skulle kunna få Rinexin som du kan ta vid behov.

2021-10-05
Bebis sover ej
Bebis sover ej
Bebis på 15 månader

Det är ok att använda vanlig avsvällande nässpray under graviditet. Mot förkylning, under de begränsade antal dagar som rekommenderas generellt. Det man absolut inte ska göra, är att använda denna slags nässpray mot den nästäppa som många får av själva graviditeten. Överdosering av nässpray kan nämligen snabbt förvärra problemet.
Saltbaserad nässpray finns för övrigt i olika doser. Den som är avsedd för barn, är lägre salthalt och sköljer i princip bara näsan. De som har högst salthalt, hjälper till avsvällande, eftersom den drar ut vätska från de svullna slemhinnorna. Så vill du ge det en chans, fråga på apoteket. Denna slags nässpray kan användas under längre tid.

2021-10-05
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 7 månader

Jag fick okej att använda Otrivin comp av läkare mot förkylning och öroninflammation. Blev också nojjig eftersom jag ammar, men de ska enligt läkaren gå bra☺️

2021-10-04
Bebisfeb2021
Bebisfeb2021
Bebis på 8 månader

Tyvärr fungerar inte det. Har provat sonens physiomer.

2021-10-04
Maandiiis
Maandiiis

Physiomer. Finns på apotea och på de flesta apotek. Det bästa nässpray med havsvatten. Finns även för spädbarn och barn.

2021-10-04
Graviditetspenning
Graviditetspenning
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...