App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kissar på mig?? Gravid v18

Hej! Jag har börjat få urininkontinens? Väntar mitt första barn, så ingen förlossningsskada. Har hänt 2ggr inom en vecka nu att jag kissat på mig när jag nyser, trots att jag inte känt mig kissnödig innan. Det är inte så att det blir en full kissnödig och rinner ner på golvet, men tillräckligt för att jag ska byta trosor och eventuellt byxor (första gången hade jag inga byxor på mig så då vet jag inte) Har tidigare kissat på mig vid 2 tillfällen när jag kräkts intensivt under graviditeten. Blir bäckenmusklerna verkligen så försvagade redan i vecka 18? Inser ju att det är hög tid att komma igång med knipövningar nu🤦🏻‍♀️ men undrar lite om det är normalt att det blir så redan i vecka 17-18 och till och med tidigare?? Händer inte varje gång jag nyser.

2021-09-27
Aleachim
Aleachim
Gravid i vecka 21

Började tidigt för mig med! Typ samma vecka. Märkte att det läckte och det kan det göra fortfarande. Skillnaden för mig är att det läcker inte när jag nyser men däremot om jag sätter mig på cykeln.. eller sitter bakåtlutad så kan jag liksom känna en liten mängd. Så obekvämt. Jag kör också knip nu samt trosskydd …. När jag nämnde det för bm sa hon att det måste vara flygningar jag känner , men man vet ju ”var” kisset kommer i trosorna …

31 min sedan
Minibobo
Minibobo
Gravid i vecka 21

Knipövningar ska man egentligen alltid göra, oavsett man är gravid eller inte 🙂

4 tim, 25 min sedan
Ciccius
Ciccius
Bebis på 2 månader

Jag åkte på en förkylning i v30. Där kan vi snacka om att kissa på sig hela tiden under två veckor till hostan släpper. OMG tjocka bindor och ett evigt obehag men knipövningar och så var det borta.... Börja med dessa i tid då bebis trycker på mer och mer sen😂👶🏻

4 tim, 54 min sedan
Demi6
Demi6
Gravid i vecka 32

Märkte att jag hade svårt att hålla tätt runt vecka 16. Var megaförkyld och läckte när jag nös och hostade. Nu i vecka 20 märker jag inte av det längre men försöker komma ihåg knipövningar varje dag för att förebygga. Det kan ju komma tillbaka senare.

2021-09-27
Kajjan
Kajjan
Gravid i vecka 23

Började hända mej rätt tidigt åxå. Hände inte varje gång och kom i perioder. Jag gjorde knipövningar kanske 2 ggr i veckan för jag gick på varmvattengympa pga foglossning men annars va jag inte ordenlig med knipövningar för övrigt och efter.

Fick lite läckage efter förlossningen också men det gick över av sig själv.

Alla är olika, för en del kanske det är jätteviktigt att göra knipövningar så man inte läcker men för mig så behövdes det inte så mkt övningar.

Jag använda trosskydd när jag började få läckage.

2021-09-27
NewGurl
NewGurl
Bebis på 5 månader

Känner igen mig. För mig går det i perioder. Antar att det beror på vad det ligger för tryck på urinblåsan och hur mycket det finns i. :)

2021-09-27
mimmisan88
mimmisan88
Gravid i vecka 23
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...