App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hemorrojder

Hej, ni som inte fått bort er hemorrojder hemma med salvor från apoteket , vilken hjälp har ni fått av vårdcentralen?

2021-09-26
Mimc
Mimc
Gravid i vecka 31

Fick denna info av vårdcentral: Xyloproct kräm som tar ner inflammationen och smärtan. Sedan får du absolut inte bli förstoppad. Då är en bra "uppehållande" medicin lakulos.

2021-10-18
Lollo87
Lollo87
Gravid i vecka 35

Fick hemorrojder när jag väntade mitt första barn, för över 20 år sedan. En läkare sa, att jag kunde höra av mig, när jag fått alla barn jag ville ha, så kunde de operera då. Skulle de operera innan, skulle det bara gå upp av förlossningen. Nåja, jag frågade om detta, för några månader sedan. Min yngsta är nu två år och någon fler finns inga planer på. Fick då beskedet att de inte gör sådana operationer längre. Så jag fortsätter som jag gjort nu i halva mitt liv... Stolpiller om det blöder och salva i perioder lite då och då, om det gör ont. Tvivlar på att det någonsin går över helt.

2021-09-29
ElinVS
ElinVS
Barn på 2 år och 6 månader

Remiss till kirurg som tar bort dem.

2021-09-28
Suspish
Suspish
nyfödd bebis

Har haft mina i ungefär 1 år nu.. och de krämer man ska smörja med är ju inte jätte bra när man är gravid :( smörjer när de gör jätte ont dock..får väll vänta tills efter bebis är född och köra både stolpiller och kräm och se om de vill ge med sig då..

2021-09-27
Mimc
Mimc
Gravid i vecka 31

Hej!
Efter förlossningen fick jag höra att hemorrojder inte botas och försvinner av salvorna som finns, utan att salvorna enbart lindrar smärta, bedövar osv. Självaste hemorrojderna försvinner av sig själv efter några veckor. För mig försvann dem efter 2 månader ungefär. Så det kan ta tid. Hoppas det löser sig för dig

2021-09-26
Mammafjäril182
Mammafjäril182
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...