App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sjukdom efter förlossningen

Finns det någon mer som fått en kronisk inflammatorisk tarmsjukdom efter ni fött barn? Det kunde vara en bidragande orsak till att man får Crohns eller Ulcerös kolit. Jag fick den diagnosen 3 månader efter att sonen kom, hamnade på sjukhus i två omgångar och får äta starka mediciner livet ut, nu är inflammationen på väg tillbaka enligt prover jag lämnat och det är skitjobbigt! Kommer aldrig bli av med detta!! Någon som vart med om samma?

2021-09-25
NS83
NS83
Bebis på 14 månader

Nej men däremot fick jag akut diarré ca 3 veckor efter förlossningen framtill ca 1, 5 vecka sedan, alltså hade det i 3,5 månader. Va rädd att jag kanske hade fått nåt men de på vc sa eftersom jag har IBS och historik med diarré bad de mej fortsätta med bulkmedel och att det inte va någon idé att komma in för tester.visst nu en vecka är magen toppen och jag hoppas det fortsätter såhär. Men den typen av diarré jag hade har för det första aldrig varit så akut innan eller så långvarig trots att jag nu tog bulkmedel. Kan säga att jag inte varit konsekvent med det nu och ändå är magen bra nu.

Kommer det tillbaka och är likadant samt lika långvarig ska jag kräva tester.

Har tagit ipren i snart 10 dagar för en annan orsak o funderar på om det kan ha hjälpt magen. Är bara att vänta å se.

Jag gick ju Iof inte ner nåt i vikt vilket man kanske gör om man går så länge med en obehandlad inflammatorisk sjukdom i tarmen... Har ingen aning.

2021-09-26
NewGurl
NewGurl
Bebis på 5 månader

Hej,
har inget svar på din fråga men vill tipsa facebookgruppen Gravid och Bebissnack. Här samlas vi blivande och nyblivna mammor för att peppa, fråga och tipsa varandra om livet som mamma!
Hoppas du vill komma och hänga med oss :)

https://www.facebook.com/groups/2369998583236857/

2021-09-26
Teve
Teve
Barn på 2 år och 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...