App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Darrningar i ben, händer och mun

Hej! Jag är förstagångsmamma och nojar över i princip allt när det kommer till min lilla dotter på 3 månader. Nu har jag sett att hon, när hon sitter i sin babysitter, väldigt ofta spänner ut sina ben och när hon gör det ”darrar” benen och även hennes händer. Är detta normalt? Hon brukar även ”darra” med sin mun när hon äter eller snuttar på sin tutte. Är detta normalt? Och är det fler som har erfarenhet av detta? Hon är aldrig ledsen när hon gör det, men som sagt så är jag nojig för ALLT och är rädd att det ska vara något tokigt.

2021-09-25
Alexandra Paulina
Alexandra Paulina
Bebis på 11 månader

ja samma hör darrar i händer när hon ligger på rygg inte hela tiden dock är också orolig

2022-01-13
Idabua
Idabua
Bebis på 8 månader

Hej,
har inget svar på din fråga men vill tipsa facebookgruppen Gravid och Bebissnack. Här samlas vi blivande och nyblivna mammor för att peppa, fråga och tipsa varandra om livet som mamma!
Hoppas du vill komma och hänga med oss :)

https://www.facebook.com/groups/2369998583236857/

2021-09-26
Teve
Teve
Barn på 2 år och 8 månader

Hej!
Min bebis gjorde samma sak med just ena benet och munnen.
Tror det är en reflex av något slag, han är nu åtta månader och kan fortfarande "darra" med munnen när han ammar och är super avslappnad.

Sen kan bebisar liksom darra/rysa när dom kissar eller är lite gasiga i magen.

2021-09-26
Baby_queen
Baby_queen
Bebis på 16 månader

Jag vet inte om det är samma men min 5v gamla son darrar i sitt vänstra ben, aldrig i högra. Det kommer då och då, minst en gång om dagen. Det kan hända när han sitter eller ligger ner men när det händer är det som att han spänner eller lyfter benet och man ser hur den rycker. Ryckningarna varar dock bara några sekunder.
Frågade sköterskan på BVC sist vi var där och hon sa att det är normalt och inget att oroa sig för så länge det bara håller några sekunder samt att han är som vanligt både före och efter.

Men klart man oroar sig, detta ör mitt tredje barn och mina två andra hade aldrig detta så man blir ju orolig om vad det är. Men jag litar på BVC men kommer ändå hålla koll på det så det inte förvärras. 🌸

2021-09-25
nanni2
nanni2
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...