App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Blödning tidig graviditet, missfall?

Hej! Jag plussade igårmorse ungefär 3 dagar efter beräknad mens och är i v4. Blev såklart superglad men när jag sedan gick på toa på eftermiddagen var det lite blod i trosan och när jag torkar mig. Det fortsatte hela dagen och blöder även idag, det är en del i bindan men det har inte blött igenom utan är mest rött när jag torkar mig. Jag har haft en ständigt molande värk i magen sedan i måndags som ibland är mer intensiv och ibland avtar lite, men ingen direkt mensvärk. Barnmorskan sa att det kan vara missfall om jag börjar blöda mer och får mer värk men annars kan det bero på något annat. Jag tycker det är jättesvårt att avgöra, jag blöder ju konstant men har inte kramper och det är inte kraftiga blödningar. Någon som har varit med om något liknande och kan dela med sig hur det gick? Mvh orolig

2021-09-25
ratatouille19
ratatouille19
Försöker

Tack för svar! Hur har du i dina fall fått det bekräftat att det var missfall? Gjorde du någon undersökning eller väntade du bara ut det och tog det för givet liksom?

2021-09-27
ratatouille19
ratatouille19
Försöker

Jag tycker tyvärr att det låter väldigt likt mina tidiga missfall :/

Fått 4 kemiska, där blödningen kommit igång vid mens, och en där jag tog mig en vecka över beräknad mens. Mina så tidiga missfall har varit mer eller mindre exakt som mens. Inte blött igenom några bindor, lite kraftigare flöde i 2-3 dagar och sedan lite bruna flytningar några dagar. Inte fruktansvärt ont, men molande mensvärk.

Håller tummarna för att det inte är missfall

2021-09-27
Aleachim
Aleachim
Gravid i vecka 21

Jag blödde ganska mycket i lördags och igår, inte så mycket i bindan men ganska mycket färskt blod varje gång jag torkade mig. Nu har de dock avstannat, inte blödit på hela natten. Kan det vara så kort tid när det är missfall?

2021-09-27
ratatouille19
ratatouille19
Försöker

Jag hade missfärgade flytningar (bruna) under hela v.6, och rejäl mensvärk, men det blev aldrig mer, och nu går jag in i v.11 imorgon.
Men jag hade även ett missfall för 1 år sedan i v.6+4 där det började med lätt rosa flytningar, som sedan blev en ordentlig blödning med massa klumpar osv som kom ut, så det är jättesvårt att säga. Men om det inte är klumpigt så borde det inte vara någon fara😊

2021-09-25
EC98
EC98
Gravid i vecka 14

Jag har haft ett missfall i vecka 6. Började som en mindre blödning och övergick till en kraftigare blödning (som mens) med mensvärk. Gjorde ett nytt graviditetstest (som var negativt) för att bekräfta.
Ps. Har fått två barn därefter

2021-09-25
Anna Anna
Anna Anna
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...