App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

P-piller stopp, gravid?

Slutade med mina p-piller för ca 3 veckor sedan, hade en piller blödning direkt som varade ca 4 dagar och efter det hade jag väldigt tunna genomskinliga flytningar. Kan det vara så att min kropp blivit lite knäpp vid stoppet och att jag fick ägglossning direkt ? Haft oskyddat sex men ännu är det bara negativa test.. Kan jag vara gravid eller ska jag sluta hoppas? Inga symptom förutom vid vad jag trodde var ÄL, då hade jag svullen mage, huvudvärk, illamående, diarré osv

2021-09-25
langtarefterettpluss
langtarefterettpluss
Gravid i vecka 5

Hej, det kan absolut vara att ägglossningen kom igång direkt som den gjorde för mig. Jag lät dock kroppen få en mens innan jag började kolla efter när ägglossningen var för att lättare kunna räkna ut istället för att använda många ägglossningstester och graviditetstester behövdes endast några få. Jag är en som hade tur och lyckades bli gravid 1,5 månad (1mens) efter avslutat preventivmedel så det är inget omöjligt.
Det kan nog vara lättare att slappna av lite om man bestämmer sig för att vänta på 1:a mensen efter att hormonerna från piller försvunnit eftersom man då vet att det är kroppen som kommit igång och säkerligen billigare då man slipper använda massa tester innan man vet att kroppen "återhämtat" sig från hormonerna i piller.

Hoppas på det går bra för dig!!

2021-09-25
Soffii91
Soffii91
nyfödd bebis

Det låter lite tidigt om du slutet för 3 veckor sen. Det kan ta tid tills kroppen återställer sig. Vissa har tur såklart o blir gravida direkt. För mig tog det 4-5 mån att ba få kroppen i balans efter p plåster.

Ta dagarna som de kommer, tänk inte för mkt. Hjärnan styr kroppen.

2021-09-25
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...