App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Minskad fosterrörelse

Hejsan väntar nu vårat första barn. Och vi är väldigt oroliga. Sambon har börjat känna minskad fosterrörelse och vi är nyss hemkommen från förlossningen. Då dom kolla till barnet med hjärtslag och fostervatten. Och allt såg bra ut. Men när dom gjorde UL så ville lilleman inte röra sig alls. Vi sitter hemma och försöka får lite fart i honom. Han är fixerad med. Men som sagt. Vi är så klart lite oroliga. Undrar mest om någon annan har varit med om samma sak eller något liknande.

2021-09-24
MickeP
MickeP
nyfödd bebis

Men fortsätter det att hon känner mindre eller ingenting alls, ring till förlossningen och se till att få komma in igen. Bättre att dem upptäcker ett eventuellt problem i tid.

2021-09-26
Mollane
Mollane
Gravid i vecka 39

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2021-09-26
Mollane
Mollane
Gravid i vecka 39

Känner ni er oroliga så lita på magkänslan och åk hellre in en gång för mycket än en för lite, särskilt så pass sent i graviditeten. Förhoppningsvis är allt som det ska men om inte vill man inte riskera något. Vi är i efterhand glada att vi litade på min magkänsla kring minskade fosterrörelser i vecka 41+6 då bebis faktiskt inte mådde bra därinne längre och det blev lite bråttom ❤️

2021-09-25
AmandaS
AmandaS
Bebis på 3 månader

Ficklampan på mobilen eller annan stark ficklampa mot magen har jag använt när jag velat ha en snabb reaktion från lillen.

2021-09-25
Miomi
Miomi
nyfödd bebis

Sista 2 veckorna var riktigt jobbiga psykiskt.. jag var inne några ggr då lillan inte var lika aktiv.
De kollade med ultraljud och allt.. allt såg bra ut men hon sov mestadels. Fick förklarat att ju närmare man kommer en förlossning ju trängre blir det ju för barnet och det är vanligt att inte känna lika mycket. MEN! Man ska känna minst 7 rörelser på 2 Tim. Så fick åka hem o hålla koll.

Dricka iskallt vatten med isbitar, äta choklad (socker). Det ska bebisen reagera på. Be henne lägga sig på vänster sida o bara ligga o hålla koll.

Känner ni er oroliga tycker jag absolut att ni ska kontakta de ändå. Hellre en extra gång än inte alls

2021-09-25
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 8 månader

Men om ni varit inne o kollat o dom säger att det inte är någon fara så brukar det oftast inte vara någon fara heller. Prova käka glass. Drick isvatten, min unge fick tuppjuck i magen när jag drack kallt vatten häromdagen 😂snurrade nog 2 varv 😅

2021-09-25
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 32
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...