App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

HUR FÅR NI DAGARNA ATT GÅ?! Vad gör ni?

Hej! Hemma med 10v bebis med stort närhetsbehov och som absolut inte kan sova själv på nätterna och de senaste HATAR att åka bil, skrek 45 minuter bilresa häromdagen, samt hela vägen till närmsta stad då vi bor på landet..(tips för att överleva bilresor?) Dagarna tillbringas nu i soffan, en promenad och soffan igen, kommer liksom inte in i någon rutin som känns rolig/givande.. VAD GÖR NI MED BEBIS PÅ DAGARNA?! Tips på daglig ”rutin” eller något som gör dagarna roligare? Just nu tycker jag hemmet känns som ett fängelse..

2021-09-14
Chokladkakan
Chokladkakan
Bebis på 2 månader

Nu är inte alla barn lika och det är inte säkert att det här tipset fungerar på ditt barn. Men när min äldsta var runt 10 veckor så började hon också hata att åka bil. Då upptäckte vi att det oftast gick bättre när hon var precis nymatad, nybytt och gärna inte sovit på ett tag. Och fungerade det inte då, så satte vi på barnmusik (Babblarna, vaggvisor, etc) på en mobil och la under hennes stol.

Vet precis vad du menar med att man blir fast hemma. Men förhoppningsvis är bilkaoset bara temporärt och går över. Och annars får du kanske testa bärsjal och yogapass att göra framför TVn, se nån bra serie, läsa massor av bra böcker för dig själv och bara försöka se det som mental förberedelse inför upplever som komma skall :)

2021-09-14
Elajni
Elajni
Gravid i vecka 17

Åh, du är verkligen inte ensam!
Min pojk kan iofs tycka att åka bil är helt okej, men vagnen däremot! Det går inte, får bära nästan jämt! Men försöker vagnträna lite varje dag 😅

Men här är rutinen den samma. Vakna, äta frukost i soffan, glo på TV, ta en promenad, sitta soffan igen osv..
Försöker få lite städat då och då.
Gjorde en matpaj och gjorde lunchlådor på den.
Man får försöka hitta lite smågrejer här och där att göra.
Men håller med dig om att hemmet känns som ett fängelse och det lätt blir långtråkigt!

2021-09-14
Snatransson
Snatransson
Bebis på 2 månader

Har en 5-veckors som också har tycker om att vara nära. Men ser till att träna varje dag 🙂 och läser nån bok. Lagar nya maträtter, umgås med vänner. Lite sånt. 😃

2021-09-14
Ciccius
Ciccius
Bebis på 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...