App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Orolig bebis med starkt närhetsbehov

Min dotter är 7 månader. Hon sover mellan mig och min sambo. Det har hon gjort från start då hon har ett enormt stort närhetsbehov. Jag kunde aldrig lägga henne i den där baljan på bb utan att hon skrek ända tills jag tog upp henne. Hon har otroligt svårt att sova på nätterna. Hon vaknar flera ggr om och då vill hon ha tutten att snutta på. Får hon inte den vaknar hon och blir ledsen.. finns det fler som är eller har varit i samma situation? När och hur gick det över för er?

2021-09-14
Idawe98
Idawe98
Bebis på 7 månader

Idisen, det känns som om du skriver om våran vardag! Det är preciiiiiiiis samma för oss!
Men va skönt att höra att det är så för andra också! Har känns som om det bara varit vi😂
Hon vägrar också nämligen allt annat än tutte!

2021-09-16
Idawe98
Idawe98
Bebis på 7 månader

Min dotter är precis likadan. Hon är snart 14 månader och sover fortfarande mellan mig och maken eller på mig snarare och tuttar nätterna igenom. Helt omöjligt att få henne att sova själv mer än i vagnen dagtid och knappt ens då. Har provar allt känns det som men inget fungerar. Hon tar inte napp, snutte, välling osv bara tutte. Är sjukt trött men hoppas det blir lättare en dag. 😅😊

2021-09-14
Idisen
Idisen
Bebis på 13 månader

Min dotter kunde också bara sova i vår säng på kvällen och vaknade ofta och ville snutta och jag försökte att få henne att sluta amma så många gånger efter att hon fyllt 1 år för då kände jag att det räckte med amningen men hon vägrade sluta. Hon blev helt hysterisk om hon inte fick snutta när hon skulle sova. När hon precis började på förskola provade jag att få henne att somna av sig själv och sluta med amningen och då somnade hon helt av sig själv genom att jag bara låg bredvid i sängen. Jag tror hon blev mer aktiverad på förskolan och därför var så mycket tröttare när hon skulle sova att hon somnade av sig själv. Sedan dess har hon somnat av sig själv på 5-10min.

2021-09-14
ElinJosefine
ElinJosefine
Barn på 1 år och 6 månader

Vi är i liknande situation. Hon sover i sin säng på dagarna och somnar i sin säng på kvällarna också men kommer till oss när hon vaknar när vi har lagt oss.
Hon snuttar också på nätterna. Jag skulle vilja att hon slutar med de men har inte tagit tag i de då de här ger oss alla bäst och mest sömn.

2021-09-14
SigneTherese
SigneTherese
Bebis på 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...