App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Avslag

Jag födde barn för 3 veckor sedan, och jag vet ju att avslaget kan variera i mängd och färg. Igår så började jag helt plötsligt blöda färskt blod efter att inte ha blött någonting nästan på 2 dagar, och det liksom droppade blod, som när man har näsblod ungefär. Sen släppte det en klump med levrat blod, och efter det så blödde jag ”normalt” igen eller vad man ska säga. Samma sak hände idag. Jag ringde till förlossningen igår och frågade en barnmorska om detta var normalt, och hon sa att det var det. Det är ingen störtblödning, men det ändrade liksom karaktär helt plötsligt. Ska tillägga att det inte luktar äckligt, jag mår bra och har ingen feber eller har inte ont någonstans. Har någon av er varit med om samma efter förlossningen? Jag kan inte komma ihåg att det var såhär efter jag födde min son för snart 3 år sedan, dock föddes han med kejsarsnitt, kanske är därför?

2021-09-13
Marika A
Marika A
nyfödd bebis

Känns skönt att höra att ni är fler som det har hänt samma för, då behöver jag kanske inte vara nojig längre :)

2021-09-13
Marika A
Marika A
nyfödd bebis

Jag blödde mindre och mindre varje dag i fyra veckor, sen slutade det - och kom tillbaka färsk blod efter en vecka typ. Sen avtog det med och slutade helt vid typ 6 veckor :) blev också orolig men allt var som det skulle, helt normalt!

2021-09-13
Sassas
Sassas
Bebis på 4 månader

Jag födde barn för snart 4 veckor sedan och jag har upplevt exakt samma sak som du beskriver. Avslaget tilltog i några dagar ca 2,5 vecka efter förlossningen (med stora klumpar också) för att sedan minska igen och nu blöder jag nästan inget alls :)

2021-09-13
Millie20
Millie20
Bebis på 1 månader

Skönt att höra att jag inte är ensam om detta :) man blir ju lite nojig när det helt plötsligt kommer färskt blod från ingenstans när det är inte var så senast efter att jag gött barn. Det händer ju så mycket med kroppen efter en förlossning så man hänger inte riktigt med 😂

2021-09-13
Marika A
Marika A
nyfödd bebis

Jag hade samma. Blödde i säkert 7-8 veckor . Det är normalt :)

2021-09-13
tedua2021
tedua2021
Bebis på 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...