App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ni som testat tips för få en dotter

Hej alla glada mammor. Vi har 2 pojkar och tänkte oss på att baka en dotter denna gång. Har läst om tips som, rosenrot, tranbärskappslar, tranbärs dricka, bisolvon för att få en flicka. Sex 3-4 dagar innan äl dagen. Till er som testat vad fick ni för kön? När ska man börja med kapslarna och hur många om dagen? Bislovon när och hur mycket hur länge innan äl dagen? Hoppas ni kan dela med er :)

2021-09-12
Cicci1307
Cicci1307
Försöker

Rent statistiskt föds det något fler pojkar än flickor och det är svårt att bestämma kön... tror ingenting kvinnan gör påverkar könet öht då det är spermier som bestämmer könet. Det enda jag tror kan hjälpa är att ha sex dagarna innan ÄL och sedan uppehåll eftersom man sett att "tjejspermier" simmar långsammare men lever längre.
Har 3 barn, två pojkar och en flicka och det har stämt överens ganska bra med den teorin (med pojkarna hade vi sex på äl och med tjejen innan äl och sedan uppehåll).

Men det finns inga garantier. Testa gärna men skaffa inte fler barn om du inte är okej med tanken på en pojke till :)

2021-09-15
Vers
Vers
Bebis på 3 månader

Som tidigare sagt så är det mannens sperma som avgör kön... Men, det finns studier som lutar åt att män med mycket testosteron har en större chans att få flickor än pojkar.

2021-09-14
Elajni
Elajni
Gravid i vecka 17

Haha allt detta är bara hittepå det är mannens spermier som bestämmer könet på barnet inte kvinnans ägg 😉 så det blir va det blir du 😏 tro mig jag har 4 söner o en dotter. Dock är den äldsta med en annan men ändå hehehe

2021-09-14
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 28

Haha men vadå, då skulle alla elitlöpare bara få döttrar ju? Det verkar inte stämma. (Ang detta att springande män får färre pojkar).

2021-09-13
Pluppan
Pluppan

Grattis vad kul :)
Okej så killen ska ut och springa innan :)

2021-09-12
Cicci1307
Cicci1307
Försöker

Jag har också läst mycket om dessa teorier, förstår helt viljan av att önska sig ett visst kön även om man såklart kommer älska barnet oavsett kön. Tror inte det går att påverka mer än något, det kommer nog alltid vara mycket slump som spelar in.

Med det sagt önskade jag mig en tjej och jag väntar nu en flicka. Jag åt mycket magnesium i flera månader innan, det hade jag hört ökar chansen för en tjej. Min kille var också ute och sprang innan vi hade sex, det ska göra att färre kill-spermier överlever. Vi hade inte sex på ÄL men flera dagar på rak dagarna innan.

Lycka till!

2021-09-12
LilyLulu
LilyLulu
Gravid i vecka 31

Mig veterligen blir det vad det blir, inget du kan påverka med kosttillskott eller liknande. Att käka hostmedicin utan medicinsk anledning (besvär av hosta) låter inte direkt sunt faktiskt.

2021-09-12
Kajjan
Kajjan
Gravid i vecka 19

Är detta ett seriöst inlägg? Vill bara stämma av.

2021-09-12
Melzie
Melzie
Bebis på 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...