App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Barnmorskemottagning Stockholm/Solna?

Hej, är i vecka 24 men hittills inte haft någon bra upplevelse av mödravården utan bara känt som jag träffar nya människor varje gång, inte engagerat/betryggande, och jättesvårt nå fram på telefon. Är det nån som har något tips på en mottagning med fint bemötande där ni känner er trygga och sedda? Solna, Stockholm, Kungsholmen etc. Och är det någon som vet ifall det finns något program där man får ha samma barnmorska med vid förlossningen utöver programmet "Min barnmorska" som bara finns för förlossning på Huddinge?

2021-09-10
HannaMa
HannaMa
Gravid i vecka 26

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2021-09-13
Sooofiiia
Sooofiiia
Gravid i vecka 26

Går hos Sundbybergs barnmorskemottagning. Har varit i kontakt med 3 olika barnmorskor och har gillat dom alla tre (har träffat dom för olika saker vid olika tillfälle alltså inte bytt för jag inte varit nöjd, träffat samma BM för min bebis nu som jag blev inskriven hos). Kände att jag behövde förtydliga det 😅

2021-09-13
Sooofiiia
Sooofiiia
Gravid i vecka 26

Kan varmt rekommendera barnmorskemottagningen i Solna (den som är inne i centrum), min bm heter Victoria och jag är supernöjd med henne.

2021-09-12
Melzie
Melzie
Bebis på 1 månader

Jag gick till Frida i Huddinge, barnmorskemottagning. Helt underbar !

2021-09-12
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 7 månader

Kan rekommendera Mama Mia Solna business park!

2021-09-12
Scheuchen
Scheuchen
Bebis på 8 månader

Jag går till livios barnmorskemottagning på kungsholmen, kan absolut rekommendera! Har träffat två olika barnmorskor där och är jättenöjd med båda. Varma och väldigt erfarna.

2021-09-11
LilyLulu
LilyLulu
Gravid i vecka 31

Kan varmt rekommendera att vara med i projektet Min barnmorska. Då har man ett team av barnmorskor som man träffar under graviditeten och den som har jour när förlossningen sätter igång kommer vara med dig hela tiden.

Dom finns på flera mottagningar

2021-09-11
SigneTherese
SigneTherese
Bebis på 11 månader

Skärholmens Mvc är jätte bra, men de beror lite på vart du bor oxå..man vill ju inte åka till andra sidan stan

2021-09-10
Bf dec
Bf dec
Gravid i vecka 30

Jag gick till BB Stockholm family Kungsholmen. Var mycket nöjd. Hade samma bm vid varje besök samt vid efterkontroll och hon var väldigt trygg och inkännande. Rekommenderar varmt!

2021-09-10
KarroK
KarroK
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...