App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

försöker bli gravid grupp?

Vi försöker bli gravida och varje månad de inte blir något så blir man besviken och man vill prata med någon. Men det är inte alltid man kan prata med sina kompisar då dem inte alltid förstår. Jag undrar om det finns någon grupp/chatt där man kan prata med andra som försöker. Så man kan prata med någon som förstår och man kan få lite tips i allt. Alltid enklare och prata med folk som är i samma sitts

2021-08-30
E1in
E1in
Försöker

Hej.
Jag och min sambo försöker också att bli med bebis.
Vi har försökt i snart en månad och jag ska ta test om några veckor.
Hade varit skönt med en grupp där man kan prT med varandra :)

2021-11-29
anetaaaa21
anetaaaa21

Vi har också försökt ett tag. Vill gärna ha en grupp att diskutera här på nätet med andra i samma sits ❤

2021-11-29
FZ91
FZ91
Barn på 2 år och 1 månader

Jag och sambon slutade helt enkelt att försöka efter några månader och när semestern kom vi tänkte att vi skulle slappna av, inte försöka pricka in ägglossning osv. Vi blev gravida ca 1,5-2 månader efter. Har fortfarande inte förstått hur vi blev gravida, ägglossningen var inte ens i närheten. Har förstått nu att min ägglossning inte riktigt är enligt normen, så till nästa bebis (om det går) kommer vi försöka ha en avslappnad attityd från början. Även fast jag VET hur svårt det kan vara.. vi var två besvikna själar eftersom vi haft ett missfall tidigare. Jag håller tummarna för er som försöker bli gravida. Det är tufft men stirra er inte blinda på ägglossningen och ta er folsyra! Hört att det hjälper enormt.
Kram

2021-10-16
Min lilla regnbåge
Min lilla regnbåge
Gravid i vecka 19

Jag var med i en familjeliv grupp innan vi plussade, där kan man diskutera och alla är i samma sits :)

2021-10-15
VirreVonkan
VirreVonkan
Gravid i vecka 38

Hej!

Även jag och min sambo försöker bli gravida just nu. Har ägglossning just nu så väntar med spänning på vad testet ska visa när mensen (förhoppningsvis inte) kommer. Känner helt samma som du, varken mina vänner eller familj vet att vi försöker och vill gärna hålla det så tills jag fått plusset på stickan.

Vet inte om det finns någon grupp eller chatt man kan gå med i, men annars får vi ta och skapa en :)

2021-10-15
Limpalumpi
Limpalumpi
Försöker
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...