App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ni med BF i September!!

Hej! Är det några fler här inne som har BF nu i September?😍👶🏼 Jag har BF den 13/9 och skulle gärna hitta några som har BF ungefär samtidigt. Hur mår ni och hur känner ni inför förlossningen och första tiden med bebis?

2021-08-27
LisaMalin
LisaMalin
nyfödd bebis

Mirpa: Stort grattis till er!!! Jag är på BF+2, längtar fruktansvärt mycket nu!

2021-09-15
LisaMalin
LisaMalin
nyfödd bebis

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2021-09-15
Viktoria Tidblom
Viktoria Tidblom
nyfödd bebis

Vår tös tittade ut idag, dagen innan beräknat :)

2021-09-14
Mirpa
Mirpa

Hej igen! Är det några september-bebisar som tittat ut ännu? Min lilla flicka verkar inte vilja komma ut (på länge känns det som). Har inga tecken på att något är på gång. Har ni fått några tecken på förlossningen än?

2021-09-10
LisaMalin
LisaMalin
nyfödd bebis

Hej! Bf 15/9 här! Vi har en grupp på Facebook med. ☺️
Ja, jag är väl mest nervös över att upptäcka tecken på att förlossningen är på g för sent så att det blir stressigt på förlossningen (orolig över att inte upptäcka sammandragningar på grund av kroniska buksmärtor t.ex). I övrigt så längtar jag bara efter min gosse och tiden efter förlossningen.

2021-09-01
Holmqvist
Holmqvist
nyfödd bebis

Hur du tar smärta är ju väldigt individuellt, jag kan bara säga att smärtan är värt det! Du kan ju alltid prata med din barnmorska om vad för slags smärtlindring det finns så du vet vad du kan välja på. Sen kom ihåg att det inte är en tävling, du får ingen medalj om du föder utan smärtlindring och din förlossning blir inte mindre speciell för det.

Jag är också orolig för att det ska hända något med bebis under förlossningen, men jag försöker att vila i att sjukvården kan göra enormt mycket! Och de som jobbar kan och vet vad som behövs. Jag har fullt förtroende för dem.

En grej jag har hört som kan hjälpa mot oro är att säga nej till negativa berättelser. Jag vet att saker kan gå fel men jag behöver inte bli påmind om det just nu. Börjar någon berätta om sin jobbiga förlossning eller dyl, avbryt dem och säg "jag vill inte höra om sånt just nu, det gör mig bara orolig." vänligt men bestämt.

2021-09-01
Mirpa
Mirpa

Kul jag har BF den 24/9 det är min andra ska bli en dotter nu. Har en son Olle på 10 år redan. Men det käns som att han föddes för 1000 år sedan

2021-09-01
Moaolle
Moaolle
Gravid i vecka 40

Vad kul att ni är så många som svarat och som har BF ungefär samtidigt som mig! Önskar er alla lycka till! Jag är extremt nervös inför förlossningen. Är både nervös över hur ont det ska göra och att något ska gå fel med bebisen. Det är mitt första barn så vet inte vad som väntar mig.🥺 Jag tycker det känns jättejobbigt att vara så nervös & rädd. Hur känner ni andra, någon som kan peppa mig?🥺🥰

2021-08-31
LisaMalin
LisaMalin
nyfödd bebis

Jag tänkte "kläcka" i Helsingborg.
Det är mitt andra barn och jag kan bara säga att föda är en fantastisk upplevelse! Visst är man nervös, men oj vilken grej! Jag insåg vilken sjuk kraft man innehar och vad man klarar av. Rekommenderas varmt och jag tycker synd om de som inte får vara med om den upplevelsen.

(Jag har också full respekt för dem som inte har en bra förlossning att se tillbaka på men jag vill peppa med min upplevelse.)

2021-08-31
Mirpa
Mirpa

Jag har oxå bf 12/9e! 😁
Jag mår bra om än lite tungt att röra sig.. 🙄
Vi är jättenervösa eftersom att det är vårt första!
Jag hade en sån otrolig ångest över graviditeten men framförallt förlossningen hela vägen fram till vecka 30.. Sen hände nått, kändes som att min hjärna "mognade" och plötsligt kunde jag tänka mig att föda barn. Inte utan rädsla, jag är fortfarande rädd, men på ett mer sunt sätt och ser på något sätt fram emot upplevelsen 😃🥰

Vart ska ni kläcka allihopa? 😁

2021-08-31
Xiideer
Xiideer
nyfödd bebis

Lycka till allihopa 🥰 och njut av all tid med era gosiga bebisar 🥰❤️ Jag hade BF i september förra året och nu har jag snart en 1-åring.. tiden gick verkligen otroligt snabbt! 😅

2021-08-29
IJO
IJO
Bebis på 11 månader

Jag har BF nu på onsdag 1/9 med första barnet 🥰 hoppas bara att bebis vill komma ut då 😅

2021-08-29
Axa95a
Axa95a
nyfödd bebis

Jag är i v 36, så har BF den 24 september. Första barnet. Är förväntansfull men väldigt nervös ☺️ hehe

2021-08-28
Tjej92
Tjej92
Gravid i vecka 39

Jag har BF 12/9 och vill gärna inte gå över tiden. Börjar så klart bli riktig nervös inför förlossningen med bristningar i underlivet och personal brist m.m.
Längtar efter vår bebis så mycket.

2021-08-28
Teya
Teya
nyfödd bebis

Jag har bf 15/9, och jag känner att bebis får typ gärna komma imorgon! Har fått svullna karpaltunnlar så mina händer somnar hela tiden, det är hopplöst att sova på nätterna.
Längtar tills vi får träffa bebis och storebror får se att det inte är en häst som jag har i magen :)

2021-08-27
Mirpa
Mirpa

Heej :) va kul! Jag har BF 14/9 :) nu går jag i väntans tider och vill bara att bebisen skall komma 😀

2021-08-27
Emiliasandra
Emiliasandra
nyfödd bebis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...