App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Röd i ansiktet efter välling

Vi har börjat märka vår dotter att när vi innan läggdags ger henne välling som hon fint dricker upp så blir hon helt rödflammig i ansiktet och runt ögonen, första gången vi upptäckte det så trodde vi att hon reagerat på middagen och var i kontakt med 1177 och det la sig rätt snabbt och det var ingen fara tyckte dem och att vi skulle avvakta med just det födoämnet som vi misstänkte att det. Men nu så har det varit två kvällar i rad som det hänt igen. Hon dricker ju samma välling på morgonen och visar inga såna tecken. Så märkligt, någon som känner igen det? Kan det ha med att hon är trött att göra tro? Kommer givetvis ringa BVC på måndag. Mvh Johanna

2021-08-21
Iamhappyjoy
Iamhappyjoy
Barn på 2 år och 3 månader

Mitt barn tog flaska med välling första gången ikväll, ett år gammal. Hon blev helt röd i ansiktet och varm efteråt. Känner mig orolig att det är allergi, samtidigt är hon pigg och glad. Försöker sluta amma så får se om det blir återkommande. Då ska vi nog byta vällingsort! Skulle också uppskatta att höra om fler har erfarenhet av detta!

2022-09-22
Majapauline
Majapauline
Bebis på 12 månader

Min dötter brukade få röda fläckar i ansikte både vid amning och med ersättning men ingen annan obehag utöver att det såg konstigt ut. Vi frågade några gånger på BVC men fick ingen råd eller tips och det gick över själv med tiden (efter några månader). Senare har hon slutat helt med ersättning och mjölk då hon inte ville ha något (men hon åt gröt och jogurt utan problem och utan rödnad) och nyligen börjat gilla mjölk igen (2+ år) och har inga sådana fläckar i ansikte längre. Ingen aning vad det var men det var helt ofarligt i alla fall.

2021-08-21
Amana
Amana
Bebis på 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...