App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vaccination

Hej! Någon som har vaccinerat sig mot covid som har ammat samtidigt? Vill vaccinera mig men känns lite så att göra det när man ammar..

2021-08-16
Mariaaa
Mariaaa
Bebis på 16 månader

Jag gjorde det, ska strax ta nr 2 (ammar dock ej längre) men när jag tog första dosen delammade jag.

Min son blev extremt trött dagen efter jag hade vaccinerats (ammade någon timme efter vaccinationen) han sov bort nästan hela dagen och åt väldigt dåligt. Han fick både ersättning och bröstet även den dagen men han åt nästan inget och bara sov. Hade ingen feber dock.

Dagen efter det var han sig själv igen.
Om det hade med att jag vaccinerade mig och han fick en reaktion, eller han bara hade en slö dag, vet jag inte. Men jag blev rädd och hade det fortsatt dagen efter skulle jag sökt läkarvård.

För övrigt har allt fungerat bra efter det med mig och mitt barn, ska snart ta dos 2 men har slutat amma så jag oroar mig inte.

2021-08-18
NewGurl
NewGurl
Barn på 1 år och 6 månader

Jag ammar och vaccinerade mig nyligen (pfizer)

Dom har vaccinerat många som ammar både i Sverige och utomlands utan komplikationer så kände mig trygg med det. Lika bra att ta. Så får bebis antikroppar också.

2021-08-18
Vers
Vers
Gravid i vecka 21

Jag har tagit första dosen av Pfizer och ammar min 5 månaders, ska snart ta min andra spruta. Inga problem.

2021-08-17
Burkmajs
Burkmajs
Barn på 1 år och 8 månader

Jag har valt att avvakta med vaccinet till efter förlossningen, men jag planerar att amma och jag tänker boka en tid för vaccination ganska så snart efter förlossningen :) en kompis till mig har vaccinerat sig under tiden som hon ammar nu också.

2021-08-17
Marika A
Marika A
Bebis på 15 månader

Hej, jag ammar och har vaccinerat mig precis nyligen. Min son är 2 månader och det fungerar bra. Fick moderna :) Var också jätteorolig men verkar som att alla andra också vaccinerar sig och det var ingen fara så jag körde på också!

2021-08-17
tedua2021
tedua2021
Barn på 1 år och 6 månader

Jag är gravid i vecka 37 och har inte vågat vaccinera mig under graviditeten av olika anledningar. Dock har jag pratat med barnmorskan & andra sjuksköterskor och bestämt mig för att vaccinera mig i princip direkt efter förlossningen, planerar att amma.

2021-08-16
LisaMalin
LisaMalin
Bebis på 14 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...