App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Skulle vilja ha lite råd

Någon som har något förslag på hur man ökar mjölkproduktion. Vi har en son på 3 månader o han vill ha mer mat en vad jag har i mellan åt. Tack på förhand

2021-08-15
Simba o skrållan
Simba o skrållan
Barn på 1 år och 6 månader

Se till att amma och pumpa sedan måste du få i dig bra mat (och dryck) och i rätt bra mängd. Magnesium som tillskott hjälpte mig dessutom.

2022-04-06
molarbear46
molarbear46

Många upplever att barnet kräver mer och inte känns nöjd vid tre månader. Bebisar har dock en magisk förmåga att lösa problemet själva, de känner att de behöver mer och då vill de amma mer för att öka produktionen. Det går ju att pumpa lite extra också men min upplevelse var att pumpningen mest blev en press och då blev det nästan kontraproduktivt.

2022-04-05
ChatNoir
ChatNoir
Barn på 2 år och 6 månader

Jag har hört att öl (finns ju lättöl och alkoholfri öl) ska vara bra för att få mer mjölk. Antagligen funkar det väl med vilken vätska som helst. Drick mycket! Och det kommer att bli balans i det.

2022-04-05
AnnaElisa81
AnnaElisa81
Bebis på 3 månader

Får du i dig tillräckligt med vätska? Jag fick för mig att jag skulle minska mitt kaffeintag och då minskade mjölkproduktionen då jag inte ersatt den förlorade vätskemängden med vatten. Men när jag aktivt började dricka mer kom mjölken tillbaka.

2021-08-15
Abborre
Abborre
Barn på 1 år och 7 månader

Vid 3 månader brukar en tillväxtfas vara och bebisen kräver mer mat. Det ända man kan göra för att öka mjölkproduktionen är att amma, amma och amma. Men även pumpa brösten mellan amningen.

2021-08-15
Maandiiis
Maandiiis

Låt barnet suga. Det finns tillväxtfaser som barnet är mer missnöjd men det är ett sätt att öka mjölkproduktionen. Känner du att det inte hjälper så sök råd hos amningshjälpen. De är jätteduktiga :)

2021-08-15
mimmisan88
mimmisan88
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...