App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bebis skriker vid amning

Min bebis är nu 2 veckor och har börjat skrika vid slutet av amningen. Berättade för de på BVC om att hon gör det och att de sa att jag måste förbereda mer mina bröst men även om jag gör det så skriker hon. Hon skriker mest på eftermiddagen/kvällen när jag ammar henne.. Någon som har tips på vad man kan göra åt detta?

2021-08-06
Mariaaa
Mariaaa
Bebis på 16 månader

Väldigt vanligt förekommande på kvällen med missnöjt barn. Min var likadan. Var så jobbigt men det går över. Jag hade igång White noise finns på Youtube och Spotify och tyckte det blev bättre.
Det är oftast inget fel på amningen. Tycker att Asabea Britton förklarar bra hur amningen fungerar för nyfödda på hennes blogg. Gå in där och läs under kvällsoro nyfödda så får man lite mer förståelse även om man blir helt galen under den perioden.

2021-08-06
mimmisan88
mimmisan88

Börja pumpa istället. Jag hade samma problem. Ett barn som inte fick ett bra grepp och skrek av hunger. Fruktansvärt var det. Började pumpa och gav från flaska och fortsatte försöka med amningen ett tag men gick inte sen runt 3 månader gick vi över till ersättning.

2021-08-06
JosefineTeng
JosefineTeng
Barn på 2 år och 7 månader

Vet inte om det kan vara samma för dig men för mig, när jag ammade i början, skrek han mycket för han fick inget bra grepp om bröstet och våra amnings positioner var lite sisådär. Sedan blev han aldrig helt mätt och blev ofta frustrerad i samband med amning pga ovanstående.

Slutade med att jag dela made, nu har jag gått över till ersättning helt då jag aldrig hade tillräckligt samt att han ofta blev frustrerad med brösten.

Nu behöver inte detta va ditt fall.

2021-08-06
NewGurl
NewGurl
Barn på 1 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...