App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Känns mig så uppgiven

Hej. Är det någon som har goda råd hur man ska tänka när man varje månad blir lika ledsen när mensen kommer? Vi fick missfall februari -20 och väntade till dec -20 att försöka men har inte tagit sig ännu. Funderar på att ringa kvinnokliniken för jag/vi blir orolig att något är fel.. har någon varit med om liknande?

2021-07-29
Cl93
Cl93

Jag förstår dig helt! Det är super tungt varje månad när sitter där på toaletten och ser blodet på pappret. Ibland så tänker man, det kanske är nidblödning men nä det var det inte..

Testa fokusera på att när det väl är rätt så händer det, när det är menat. Ni väntar på just ert barn och hen kommer när det är rätt. Så resonerade jag iallafall. 🌸

Med första barnet så lyckades vi på andra försöket. När det var dags för ett syskon tänkte jag att det skulle gå lika fort men inte, det tog 8m. Jag använde ägglossningstester efter tester och fast vi prickade in de glada gubbarna så hände inget. Sen slutade vi med testen och blev gravida direkt. Jag tror man sätter en stor press på sig själv med testerna.
Nu med denna graviditet, alltså tredje barnet så tog det 1.5år att bli gravid. Och dessutom fick jag också ett missfall innan denna tog. Samma sak där, körde med ägglossningstester men vi lyckades aldrig dock så lyckades vi inte heller direkt när jag slutade med testerna vilket jag trodde vi skulle eftersom det var så med föregående barn.
Återigen så tror jag att man ställer så höga krav på sig själv och stressen att lyckas sätter krokben. Jag ville ge upp sååå många gånger men min älskade man fick mig att fortsätta och tacksam för det är jag!
Ät hälsosamt, träna, må bra, skratta och glöm inte att leva i nuet. Jag vet, lättare sagt än gjort men när det är dags då händer det!! 🤗🌸

2021-07-29
nanni2
nanni2
Bebis på 1 månader

Känner med dig till 100% , hoppet är det sista som lämnar, vi fick en son med hjälp av ivf maj 2020 efter 3års kämpande , efter detta har alla sagt att de blir såå mycket lättare att få barn med nr 2 men vi har kämpat sedan mensen kom tillbaka i november och har även fått ett befruktat ägg insatt men ändå kommer den jäkla mensen som på beställning.... hemskt att det lättaste i världen , det vi är skapade för är så himla svårt för vissa... tror inte ett skit på att folk säger , sluta försöka , stressa inte så kommer de att ske. Hur ska man inte kunna tänka på de när man måste pricka ägglossning? Hur kan man inte bli stressad dagarna innan mensen ska komma ?

Kanske ingen tröst alls att jag skrev, men du är inte ensam... stora styrkekramar

2021-07-29
FamS9
FamS9
Bebis på 16 månader

Befinner mig i liknande situation. Fick konstaterat MA för ca 6 månader sedan. Har försökt sedan dess utan något nytt plus. Innan MA tog det sig på andra försöket. Förstår inte varför det dröjer nu.. Blir som du förkrossad varje gång mensen kommer 😢 Man får försöka tänka att det händer när det händer och inte stressa, men det är lättare sagt än gjort 💔

2021-07-29
Tesssan90
Tesssan90

Va du hos någon gynekolog o kollade så allt stod rätt till eller körde ni bara på? Jag tycker att vi har stenkoll då vi kör med Äl-test från clearblue…men ändå så tar det inte. Är så stressad över vår situation :(

2021-07-29
Cl93
Cl93

Yes! Fick missfall 2019 ... blev gravid nu i juni!
Dock har vi inte försökt hela tiden! Utan tog ett halvår för oss!
Kollade upp min mens och så!
Det ni kan göra är om ni vill ha hjälp mer. Ta ägglossningtest försök varje månad och vänta! Stressa inte!
Det kommer när det kommer. Och då tror man inte att det är sant!!
Lycka till ❤

2021-07-29
Eliiin
Eliiin
Gravid i vecka 20
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...