App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Plus och minus med de olika sorterna

Vad har ni för plus och minus om.de olika blöjorna. Vi har enbart tape blöjor. Byxblöjor Plus Lätta att bara dra.på. Bra vid pott träning då barnet kan dra ner dem själv. Minus Framförallt på vintern då man måste ta av alla kläder för att byta blöja. Suger inte upp lika mycket som tape blöjorna. Tape blöjorna plus och minus. Plus Lättare att skustera så de sitter bra. Man kan byta blöja utan att ta av alla kläder. Högre uppsugningsförmåga.. Minus Barnet kan inte ta av den själv vid pottan .

2021-07-29
Anna198224
Anna198224

Vi använder liberos byxblöja på dagen, väldigt livlig kille på 8 månader som gör allt annat än o ligga still vid blöjbyte, då är byxblöja lättare tycker jag att få på plats än en tejpblöja som ska hamna rätt medans han rör på sig. Använder libero tejpblöja på natten då dom klarar mer kiss. Vi har aldrig upplevt att nån utav dessa läckt, än så länge iaf

2021-07-30
Jenjoe92
Jenjoe92
Bebis på 9 månader

Lite luddig text, ska se om jag förstått dig rätt.
Öppen blöja (tejp) - ser bara fördelar med dessa än så länge, då min tjej är 6 mån. Vi kommer köra på det tills hon iaf kan gå. sen blir det nog lättare med byxblöja. Så länge hon inte kan dra bort tejpen på blöjan så tycker jag att den är bäst. Dock olika från märke till märke.
Bästa blöjorna för oss är - Pampers protection, babblarna. Har lite svårt för Libero tyvärr, de läcker o så gillade jag bara blöjorna upp till touch 2/3. Negativa är att de är dyrare än andra blöjor.

Byxblöja- fick vi hem prover o jag ogillar de starkt. Jobbigt att sätta på, svåra att riva av (testade libero). Men som sagt detta negativa då vår dotter inte går än. Jobbigt att kånka på ett barn som fortfarande ligger på skötbord

2021-07-29
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...