App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gnällig och missnöjd 7 månaders

Hej! Vill mest skriva av mig lite och se om det är fler där som har lite lika. Jag har snart en 7 månaders lite flicka, alltid väldigt lätt till skratt och ett leende, men hon börjar bli mer och mer gnällig och missnöjd! Har en 3 åring oxå, men minns inte hur det var med honom… Hon sover ca 19, vaknar kanske 01.00 och gnäller, skriker osv..sen somnar om och håller på lite så hela tiden. Testat flaska, hon tar den gärna men dricker inte jättemycket, vill inte vänja henne till att gråt är flaska på natten. Byter hennes blöja dock för den är full och fläkt så hon inte bli så varm. Men sen gnäller hon mer på dagen och lixom svår att bli nöjd. Hon har fått 2 tänder nere. Hur är era 7 månaders? Förstår ju att det blir bättre sen, men man blir ganska trött på allt gnäll och skrik! Att känna att man inte räcker till eller kan göra henne nöjd! Tack för öronen!

2021-07-27
Jennn
Jennn
Bebis på 10 månader

Som tidigare nämnt - kanske mer tänder på g? Eller bara en separations eller utvecklingsfas, då blir de gnälligare och betydligt mer missnöjda. :) ett tips som jag tyckt varit kanon när min kille varit sådär är appen Växa och upptäcka världen, där ser man ungefär när dessa utvecklingssprång sker och får bättre förståelse för när bebis är klängig och missnöjd utan anledning! Och sen får man bara försöka intala sig själv att ”allt bara är en fas”.. 😂

2021-10-26
Linnsofia
Linnsofia
Bebis på 7 månader

Har lite liknande med min 7månaders.
Hade provat allt en dag o tillslut var det som gjorde henne nöjd att jag spela musik med go bas i, samtidigt som hon fick greja med en bitleksak.
Jag tror (i mitt fall) att jag inte är lika kul att vara ensam hemma med som att få höra eller se saker, så kanske kan en tur med bilen eller en promenad/ kaffe på stan där din lilla kan titta på folk o fåglar underhålla lite?
Sånt brukar distrahera min tjej ibland, när hon är nöjd med att sitta stilla o inte klättra runt överallt 😂😄
Glöm inte att du gör det superbra som Mamma, o tar tålamodet slut ibland så är det helt mänskligt enligt mig 😄🙌🏼

2021-07-27
Bebisdec20
Bebisdec20
Gravid i vecka 6

Kan det vara fler tänder på g? 🦷

Just vid denna ålder så börjar även en separationsfas då bebisarna förstår att mamma/pappa kan försvinna och kan då kräva mer närhet och bli gnälligare, sova sämre osv. Min dotter är också 7 månader, tycker dock inte hon är så mycket gnälligare men extremt mycket mammigare. Hon sträcker ut armarna mot mig när hon är mot någon annan så det är tydligt att hon behöver tanka lite ”mamma-mys” hos mig oftare än innan. Vill gärna vara uppe i famnen, och sitter jag bredvid henne när hon leker på golvet blir hon alltid störd i sin lek och vill hellre komma till mig (till skillnad från om hennes pappa sitter där, då leker hon vidare). Har läst att det händer så mycket stora saker nu med, de kan börja krypa, ställa sig, äta riktig mat osv vilket gör att de kan bli lite mer oroliga med vilket påverkar sömnen.

2021-07-27
hejsanhoppsan
hejsanhoppsan
Bebis på 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...