App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nervös inför amningen

Som titeln lyder så är jag supernervös inför amningen. Jag ville från början inte amma alls då jag delvis inte kommer att vara mammaledig och delvis för att jag har väldigt jobbigt med den typen av beröring som amning kräver. Men efter mycket om och men så beslutade jag mig ändå för att delamma då jag vill ge min bebis tryggheten och de fysiologiska fördelarna som kommer med amningen. Trotts detta är jag jättenervös att amningen inte ska fungera då jag inte kommer att helamma. Ni som delammat, hur fungerade starten för er? Möttes ni av mycket motstånd kring ert beslut att inte helamma?

2021-07-25
Jdallatorre
Jdallatorre
Bebis på 15 månader

Jag har oxå problem med beröring som behövs vid amning men det har känts helt annorlunda att amma och därför fungerade amningen för mig.

2021-07-26
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Vi började delammar eftersom bebisen gick inte upp i vikt tillräckligt snabbt i början och vi märkte det passade oss bra så vi fortsatt ( 6 mån bebis).
Största risken är nog att bebis kommer föredrar ena metoden över den andrar. Lite mer vanligt att dom vill bara har flaska och inte vill amma ( det går lättare). Så därför använde vi flaskor med dinap 1 och sedan ammade vi först och sedan fick an lite extra i flaskan. Men det finns ingen garanti att det funkar..
du måste också se till att mjölken rinner till och det kommer med att amma amma o amma. i början.
Lycka till !

2021-07-26
Scheuchen
Scheuchen
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...