App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Crinone gravid

Hej, tar crinone och blodförtunnande denna graviditeten pga upprepade missfall. Både tidiga och sena. Vet ingen som har tagit detta och har fått 3 typ "fettkulor". 2st på yttre blygläpparna och 1 precis utanför i typ ljumsken. De gör ont när jag duschar och ska tvätta mig, gör ont så fort jag råkar röra dom. Vet inte vad detta beror på och sen om någon har tagit crinone så har jag en till fråga om detta. Är de någon som har varit med om att man får lixom discharge (Vet inte vad det heter på svenska) som är brunt och klumpigt som man kommer ut och man behöver lixom ta bort själv?

2021-07-24

Vilken vecka är du i? Fettkulorna bör kollas upp eftersom det gör ont.
Jag har tidigare fått ta Crinone och jag gjorde det långt in i graviditeten, ca v. 32. Det är inte så vanligt i Sverige att det ges men man har sett i studier att det minskar risken för missfall. Den läkaren som gett dig det verkar insatt.
Klumparna du får av Crinone är inga konstigheter, det är väldigt vanligt. Gamla rester som kommer ut. Färgen kan variera, brunt, grått och det tyder på gammal blödning. Crinone är rätt starkt och slemhinnorna blir sköra så lätt att komma åt. Däremot ska du vara mer uppmärksam på om det blöder klarrött och mer rejält än i klumparna/resterna som kommer ut.

2021-07-24
Anonymmamma
Anonymmamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...