App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Huvudvärk från hel*ete

Jag vet inte vart jag ska ta vägen, har pratat med mvc, varit på vårdcentralen, varit på sjukhuset och lämnat prover. Nu har det gått 4 veckor och jag har huvudvärk alla mina vakna sekunder. Det känns som min hjärna är för stor för skallbenet och trycket i huvudet känns som det ska explodera. Ät i vecka 13 och den värsta illamåendet har precis avtagit. Någon som varit med om liknande?

2021-07-23
Flitigaflinta
Flitigaflinta
Gravid i vecka 21

Japp! Är gravid med andra barnet och hade inte denna huvudvärken med första barnet. Jag har gjort en massa undersökningar, bland annat CT men de hittar inget. Dragit slutsatsen att det beror på stress och hormoner. Blev först sjukskriven på 50% och sedan 75% och ordinerad mycket vila och ta Panodil. Har även fått utskrivet annan medicin samt migränmedicin för att ta vid enstaka tillfällen under graviditeten. Först nu för någon vecka sedan tycker jag att det har börjat bli humant igen och jag har i princip bott i sovrummet och haft en väldigt begränsad period i livet där min man fått rodda allt i hemmet och det mesta med sonen. Kan även säga att jag har haft migrän med aura tidigare men det är minst 10 år sedan jag hade problem med migrän, men läkarna har dragit den parallellen.

Hoppas det släpper på dig och att du inte får en lika begränsad graviditet som jag haft. Dock har jag hela tiden tänkt att det är bara för en tid, att det i slutändan är värt det (har liksom bakat en liten minimänniska ❤ ) och att läkarna säger att det kommer lätta efter förlossningen.

2021-07-27
Peppsson
Peppsson
Bebis på 1 månader

Fick järntabletter o min huvudvärk minskade avsevärt.
Har slutat med dessa sen några mån tillbaka o har fått tillbaka huvudvärken från helvetet. Ska nog börja igen. Vill ej knapra Alvedon ..

2021-07-26
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 7 månader

Jag fick en sån huvudvärk, men den försvann när jag ökade med järntabletter.

2021-07-25
Lalared
Lalared
Gravid i vecka 31

Jag är också i vecka 13. Vissa dagar har jag riktigt jobbig huvudvärk men det går upp och ner. Oftast blir det något bättre när jag får i mig lite mat, vatten och kommer ut. Lättare sagt än gjort vissa dagar men jag har märkt att jag mår mycket bättre utomhus.

2021-07-24
Maddo
Maddo
Gravid i vecka 21
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...