App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

BARNVAGNSDJUNGELN

Hej allesammans! Jag letar febrilt efter en bra barnvagn och skulle gärna ta emot lite tips. Jag har fastnat lite för Silvercross coast duovagn och Britax Smile III. Är det någon som har erfarenhet av dessa vagnar? Har hört att britax är en väldigt lätt och smidig vagn vilket verkar toppen, men blir osäker på om det är en bra vagn för oss då vi bor lite utanför stan och kommer nog gå en del på grusvägar m.m. Kommer dessutom få barn i december så risk för snö finns ju, känns kanske inte superbra om vagnen blir ostabil med liggdelen för bebis. Någon som har erfarenhet av Silvercross? Inte hört så mycket om den och kan tyvärr inte prova i någon butik där vi bor… Tips/erfarenheter tas gärna emot 🤗🌸

2021-07-23
Sofiaana
Sofiaana
Gravid i vecka 30

Vi köpte en Emmaljunga NXT90 men var först inne på en Britax smile. Säljaren på Babyproffsen rekommenderade den dock inte då många kunder kommit tillbaka när de fått problem och det var tydligen dåligt med reservdelar, den kändes även väldigt vinglig. Vi har dock inte använt Emmaljunga än men den kändes väldigt robust och ska funka bra i terräng och snö.

2021-07-24
HannaJosefine
HannaJosefine
Gravid i vecka 32

Vi har också en Britax Smile III! Älskar den. Vi är så nöjda med vagnen. Vi köpte paketpris med babyskydd, liggdel och sittdel. Den är så lätt att byta till respektive del, älskar korgen under vagnen som är så rymlig, den är lätt att styra och reglera hjulen om man vill ha dem låsta eller öppna.
Det enda vi är missnöjda med är liggdelens sufflett som kändes något kort. Nu fick jag bebis i januari och hade liggdelen under våren, när solen väl var framme så räckte inte suffletten till vilket gjorde att solen lös rätt in i vagnen. Vi löste de genom att hänga en filt som skydd, funkar också. Man har ju liggdelen en så kort period ändå. Förutom detta lilla problem kan jag varmt rekommendera vagnen!

2021-07-24
Malin93
Malin93
Bebis på 8 månader

Har en Emmaljunga nxt90 med outdoor hjul. Vi har inte använt den än men har fått många goda recensioner att den går bra i terräng och snö vilket är bra eftersom vi bor i norra Norrland!

2021-07-24
nanni2
nanni2
Bebis på 1 månader

Vi har Britax Smile III och är supernöjda. Födde i januari med mycket snö och gick hur bra som helst. Har rejäla hjul och fungerar bra på grusvägar.

2021-07-23
KarroK
KarroK
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...