App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Skrik vid mattillfället

Hej, Har en tjej på 4 månader som börjar gapa och skrika när hon äter. Jag flaskmatar, hon börjar äta och äter som vanligt och efter 5 minuter kanske börjar hon gapa och skrika och vill inte äta mer. Detta fortsätter olika men i 5-10 minuter och sedan förrätter hon äta som vanligt igen. Hon har gjort det i ganska länge, men nu känns det som jag inte orkar mer med detta skrikandet varje gång. Förstår inte vad är det för problem. Tror inte att det är magen och hon gör inte det på natten när hon äter. Mest skriker hon på kvällen, då tänkte jag att hon ät trött men hon skriker vid lunch och eftermiddag oxå.... Någon idé varför gör hon det????

2021-07-22
Martie1
Martie1
Bebis på 5 månader

Hej
De få gånger min bebis skrek vid flaskmatning var då flaskmatningen inte fungerade som det skulle. Ibland fastnade det lite ersättning/välling i nappflaskan som hindrade utflödet ur flaskan. Tips som jag kan ge är att skaka nappflaskan ordentligt efter blandning.
Det är också värt att kolla om du har rätt storlek på napp till nappflaskan. Mam märket har olika storlekar på hålet i nappflaskan beroende på om man ger välling, ersättning osv.

2021-07-24
Vinterhyperikum
Vinterhyperikum
Bebis på 15 månader

Testa att ge kallare ersättning.
En av mina ville ha rumstemperatur och det tog VÄLDIGT lång tid för oss att komma på det.
Så prova och se om det är samma sak med er lilla tjej.

2021-07-24
solskensmamman
solskensmamman

Min flicka har vid några tillfällen börjar gråta o låta lite. Vi märkte att det var lite kämpigt att få ut ersättningen , så vi bytte till dinapp MAM nr 2( har deras flaskor)
Inget mer skrik, ibland kan det vara luft sp testa att rapa om du redan bytt dinapp

2021-07-22
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...