App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kan man förebygga "slapp mage"?

Hej hej jag är snart i vecka 7! Och min mage är redan uppsvälld. Jag är ung (21 år) och tycker egentligen inte att det är något fel med att ha en slapp mage. Så tolka mig inte fel nu, våra magar är fantastiska som kan skapa liv! Men jag vill gärna ha en platt mage några år till efter att jag fött barn. Läst om träning man kan göra efter förlossningen, men finns det något man kan göra undertiden man är gravid för att typ "förebygga" att få en slapp mage? Jag tänker självklart på barnet först, och tänker inte göra något som kan skada den! Men förstår ni min fråga?

2021-07-21
Jlep
Jlep
Försöker

Jag har köpt carriwell belly binder från apoteket som ska hjälpa magen att återfå sin forna form samt att den stödjer den nedre delen av magen och ryggen. Man ska använda den de första 8-10v efter förlossning står det. Får se hur mycket den hjälper!

2021-07-22
nanni2
nanni2
Gravid i vecka 38

Det finns nog inget du kan göra för att påverka hur ”slapp” huden blir efter, det handlar nog mest om husens elasticitet och genetik. Men det finns massa övningar du kan göra för att stärka coren och minimera risken att få stor delning av magmusklerna.

2021-07-22
SigneTherese
SigneTherese
Bebis på 9 månader

Finns ju oljor du kan köpa men sen finns det ju inga garantier på att dom fungerar hundra ! Inte fött mitt barn ännu men har testat lite olika iaf! Googla det så kommer du hitta massa olika ☺️ Sen har ju alla olika hud så men är du bara 21 så drar den nog ihop sig bra efter ett barn! Lycka till 💗

2021-07-21
Gravid anonym
Gravid anonym
Gravid i vecka 40
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...