App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Partner för va med på mvc nu?

Hej är det någon som vet vad som gäller angående partnern och besök på mvc? Får hen komma med?

2021-07-21
Emmaag
Emmaag
Bebis på 13 månader

I region Stockholm tillåts partners numera! :)
Var på mitt näst sista besök förra veckan och då fick äntligen pappa vara med och lyssna och känna. Beror helt enkelt på vart du bor., Ring och fråga :)

2021-07-31
Norart
Norart
Bebis på 13 månader

Det beror nog på vart i landet man bor. I Gävleborg får inte partnern vara med. Men jag frågade om det gick bra om sonen 3 år var med för det är svårt att fixa barnvakt dagtid när jag ändå är ledig med honom och det gick bra.

2021-07-21
Maandiiis
Maandiiis

Beror helt på var du bor och vilken mottagning du väljer. Det bästa är att kolla hemsidor eller ringa och höra hur de har det. Vi går på Mama mia i Malmö och min sambo har fått vara med på alla besök, och uppmuntras till det också. Men vet att Mama mia i Stockholm inte tillåter partnern att följa med (så var det iallafall för ett litet tag sedan, kanske ändrats nu)

2021-07-21
Momabear
Momabear
Bebis på 11 månader

Var hos barnmorskan för första gången i måndags (så spännande och roligt! 😊) och då fick min sambo följa med, bor i Uppsala och går hos ett privat företag så vet inte om det är skillnad hos en offentlig.

2021-07-21
Bokmalen
Bokmalen
Bebis på 6 månader

Här uppe i Norrbotten får inte partner eller annan följa med än. Jag var tvungen att ta med min 7 åriga son på mitt besök i veckan och de ville inte att han skulle vara med först men eftersom han inte kunde lämnas ensam i väntrummet (han har svår separationsångest) så fick han tillslut följa med. 😞

2021-07-21
nanni2
nanni2
Bebis på 13 månader

Jag bor i Uppsala och hos min MVC får partners nu följa med på besök.

2021-07-21
smetana
smetana
Bebis på 2 månader

Jag bor i Jönköping & min partner får fortfarande inte följa med (förutom på förlossningen).

2021-07-21
LisaMalin
LisaMalin
Bebis på 12 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...