App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nyfödda under nattetid

Hej allesammans ! Har en fundering som jag inte kan klura ut haha! Jag tänker att under natten när det är dax och sova , då vill jag ju gärna ha den nyfödda så nära mig som möjligt. Men vågar inte hen i sängen. Hur gjorde ni? Är det värt och köpa en kombinerad säng som du både kan fästa i sängen och använda självständigt ? Ge mig massa tips ⭐️

2021-07-21
Mimc
Mimc
Bebis på 9 månader

Har aldrig vågat ha min bebis i samma säng hela natten, så vi hade spjälsängen bredvid vår säng med babynest i för lite mysigt och ombonat. Bara lyft över bebis när det varit dags för mat eller somna om. Jag har också kunnat sova mycket bättre när jag inte behövt oroa mig för att rulla över eller så. Sen när det var dags för eget rum så flyttade vi bara in spjälsängen i barnrummet. Så köpte bara en säng..

2021-07-25
IJO
IJO
Barn på 2 år

Sonen sov kanske 4 månader på mig och när vi lyckades lägga ner honom så la vi honom mellan oss i ett babynest ⁰

2021-07-25
Maandiiis
Maandiiis

Min fem veckors bebis ligger bredvid mig på min arm hela natten, har försökt med babynest i sängen, att hon ska ligga i sin egen säng men att vi bullat upp med täcken och sånt runt för att göra det mysigt men ingenting har funkat. Jag tycker ändå att vi har hittat ett sätt som funkar för både henne och mig, när hon ligger på min arm i ögonhöjd så känner jag henne hela tiden och jag har inte ändrat sovställning i sömnen. Jag har innan hon kom och de första veckorna varit supernojig över samsovning men bara du gör det på ett säkert sätt och tar bort täcken och kuddar som kan ramla över barnet så ska det vara lugnt enligt min BM.

2021-07-25
Alexandra Paulina
Alexandra Paulina
Bebis på 15 månader

Vår son sov i babynest mellan oss de två-tre första nätterna men både jag och min sambo sov väldigt dåligt med rädslan av att ev rulla över eller råka lägga täcker över vår son. Nu sover han i ett bedsidecrib bredvid mig och det fungerar supersmidigt. Brukar lyfta över honom på morgonen för liggamning och mys!

2021-07-21
FannyCh
FannyCh
Bebis på 15 månader

Med första barnet sammsov vi med han direkt i sängen. Det gick bra i början men en kväll så hade jag vänt mig i sömnen och han låg kvar bakom min rygg och under täcket. Min man hittade honom som tur var i tid, jag hade kunnat rulla över han eller att han kvävts under täcket. Jag sover väldigt tungt och är svår väckt 😱 så efter det skaffade vi ett babynest som han fick sova i, i vår säng men vi placerade den högt upp vid våra huvudkuddar och när han vaknade för amning drog jag bara ner babynestet. Det var smidigt och säkert. 🌸

Nu med denna har vi också skaffat ett babynest att ha i sängen. Köpte en bedside crib begagnat jag tänkte ha vid sängen för att lätt kunna nå han vid amning. Men såklart saknades delen till sängen som gör att man kan ha ena sidan nere så det blir nog att han sover på natten i babynestet och vilar på dagarna i sin säng!

Samsova är mysigt men se till att det är säkert för bebis. 🌸

2021-07-21
nanni2
nanni2
Bebis på 13 månader

Jag är ensamstående och har en 180 säng.
Fick snitt och tar evigheter att komma upp ur sängen första tiden därför fick han sova hos mig första veckorna. Han sover nu för tiden mest i sin säng men vid 5 tiden brukar han bli lite gnällig och då flyttar jag honom till mig i sängen.

När han va helt ny älskade han sova på mitt bröst annars sov han i princip på en egen 90 säng 😂 bredvid mig och jag på den andra 90 delen.

2021-07-21
NewGurl
NewGurl
Bebis på 16 månader

Första månaderna sov vår son på min eller sambons mage, var helt omöjligt att få honom sova någon annanstans.
Sen hade vi även ett babynest i vår säng men jag tyckte inte att det funkade heller, han gillade inte att ligga där. Så han fick sova bredvid mig, jag tog bort täcken och kuddar och la mig med ansiktet i samma höjd som hans. Man har såå mycket tankar och förväntningar på hur saker ska vara när bebis kommit, men man får prova sig fram och se vad som funkar bäst för just sin bebis och en själv☺️

2021-07-21
Fridabeatrice
Fridabeatrice
Barn på 1 år och 7 månader

Vi hade en bedside crib, men första veckan sov hon på mej då jag hade lite svårt att röra mej den första tiden. Men längre fram började hon sova bredvid mej i sängen också, hon fick ligga mellan mej och sin säng

2021-07-21
SigneTherese
SigneTherese
Barn på 2 år
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...