App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mörkbrun blödning???

Hej! Jag är gravid vecka 6 och har börjat få jätte mörkbruna flytningar eller blödningar, jag vet inte riktigt. Det har varit så i många dagar jag får det bara en eller 2 gånger per dag och det är alltid liten ungefär lika stor som en 1 krona. Hittar ingenstans på nätet om mörkbruna och undrar om någon haft mörkbrun färg? Det är typ lika brunt som en kaffebönor. Är orolig och undrar om någon vet något? :(

2021-07-20
WardaRehman
WardaRehman
Gravid i vecka 6

Jag hade det så i min första graviditet och det blev missfall tyvärr mellan v8-9.. Däremot när jag pratade med mvc så sade de att det är inget att oroa sig över då man kan småblöda (det finns ju många fall där det inte är problem) och ville inte ens undersöka eller föreslå läkarbesök. Tills slut en dag började jag ha mycket fler av bruna flytningar och sen blev det rött och mycket ont, missfall igång, inget att göra. Jag önskar att jag hade insisterat mer att kolla upp. Om det skulle hända i min nuvarande graviditet hade jag bokat besök hos gynekolog så får en läkare uttala sig om saken och kolla.

2021-07-22
Amana
Amana
Gravid i vecka 29

Förhoppningsvis är det ingen fara, och annars finns inget att göra ändå.

2021-07-20
Elajni
Elajni
Gravid i vecka 8

Jag hade likadant i min förra graviditet, och födde en helt frisk och kry tjej. Blödde mörka enkronor till och från mellan v6 och v15 ungefär, sen upphörde det. Hittade ett samband mellan blödningarna och att jag spänt magen eller bäckenet, eller typ vart hård i magen och behövt trycka. Det kan va slemhinnor som är ömtåliga och spricker lite, och eftersom de spricker så lite så sipprar blodet långsamt och hinner oxidera innan du ser det på toaletten.

Oroa dig inte i onödan

2021-07-20
Elajni
Elajni
Gravid i vecka 8
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...