App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gravid v10 -ish

Det här är min 3dje graviditet. Alltså jag tror jag är i kanske vecka 10 vet inte för här i Sörmland gör dom inge ultraljud men skit samma. Jag mår illa dygnet runt när jag ens tänker på mat vill jag bara KRÄKAS rakt ut😭 vet inte vad jag ska göra äter typ aldrig😭 tips? Någon? Snälla?😭

2021-07-16
HannaHefte
HannaHefte
Bebis på 15 månader

Jag lider verkligen med dig, det är hemskt! Jag är gravid i v. 15 och har mått konstant illa och kräkts nästan varje dag sedan v. 6. Vet inte om det naturligt börjat vända nu eller om det är att jag börjat ta lergigan comp mer regelbundet + äta ofta som gjort det lite bättre. När jag mår riktigt illa kan jag bara äta typ morötter eller knäckemacka, sånt som inte smakar så mycket.
Testade seabands, postafen och alla husmorsknep innan men inget har hjälpt.

Hoppas du hittar något du kan få i dig även när det är som värst och att det snart vänder!

2021-07-18
Livvan
Livvan
Gravid i vecka 25

Jag kräktes varje dag fram till typ vecka 16-17 och det var skit jobbigt! Det enda som fungerade var att äta små portioner och sådant som var lätt att svälja som potatismos med sås eller köttbullar i små bitar. Åt bara sånt jag var sugen på! Att ta promenader hjälpte mycket för mig.

2021-07-17
LisaMalin
LisaMalin
nyfödd bebis

Testa åksjukeband finns på apoteket, seaband. Hjälpte mot illamåendet för mig när inga tabletter funkade, varken postafen eller lergigan comp. Aptiten fanns dock inte så man fick tvinga i sig mat tyvärr .

2021-07-17
Cykellådan
Cykellådan
Bebis på 1 månader

Det enda som funkade för mig (hade kraftigt illamående dygner runt i 12 veckor och kaskadkräktes kors och tvärs) var att dricka jordgubbssaft, tugga på knäckebröd och kex och dricka ingefärste.
Du kan ju också prova att ta postafen mot illamåendet alt. gå till läkare som kan förskriva läkemedel mot illamående.
Tyvärr fungerade inte detta på mig men har vänner som det fungerat super på.

2021-07-17
Pattiepie
Pattiepie
Gravid i vecka 37
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...