App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Det finns några föräldrar som har valt bort vacciner för sina barn på grund av rädsla för biverkningar

Hej hej Alla Jag vill fråga om det finns några föräldrar som har sagt nej till vaccin för sina barn. Mitt barn har bara fått sitt 3-månadersvaccin och jag har valt bort fem månader. Jag bor i Sverige i Skåneområdet. Jag vill höra att dina barn går i förskolan eller dagis? Har du upplevt problem vad gör du för att skydda dina barn? Jag är lite orolig på att jag kan se att det finns difterifall i Sverige nästan varje år enligt folkhälsomyndigheten.se beror på omlokaliseringar, jag kanske inte namngav det.

2021-07-16
Snow28
Snow28
Bebis på 8 månader

Biverkningarna om barnet skulle bli sjukt är så mycket värre än biverkningar av vaccin. Tro mig jag jobbar på barnakuten och det är för barnens bästa vi vaccinerar dom.

2021-07-21
Emmaag
Emmaag
Gravid i vecka 37

Jag fick inte kikhostevaccin när jag var barn och fick sen kikhosta. Finns inga biverkningar jag kan tänka som skulle vara värre än att få kikhosta. Hostade så att det inte gick att få luft, konstant hosta, fick sitta uppe på nätterna med andningshjälp i form av stor aparat som jag fick andas igenom för att se till att medicinerna kom ner ordentligt i lungorna, växte inte ordentligt pga sömnbristen, år av uppföljningar med röntgen och provtagningar som ledde till sprutfobi. Jag vill inte förminska din rädsla för biverkningar men utifrån egen erfarenhet är det tusen gånger värre att råka bli sjuk. Jag har inte tvekat en sekund på att vaccinera mitt barn, skulle aldrig utsätta mina egna barn för att bli sjuka pga rädsla för biverkningar.

2021-07-16
ChatNoir
ChatNoir
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...