App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kan inte få orgasm sen jag blev gravid

Hej, jag har ett problem som jag försökt och försökt hitta information om. Men det känns som att jag är helt ensam om det? Enda sen jag fick reda på att jag var gravid så kan jag inte få orgasm längre. Jag är i vecka 21 nu, och den enda info jag finner är att "det är så enkelt att få orgasm i andra trimestern och det känns myyycket bättre än vanligt", inte en enda människa verkar ha samma problem, vilket inte gör saken bättre. Numera känner jag mig självklart totalt osexig och okvinnlig, men så var det inte i början. Då kände jag mig som en superkvinna och hade ingen anledning att ha det svårt... Men under hela graviditeten har jag fått två orgasmer efter mycket jobb... Är jag verkligen ensam om detta? Snälla undvik "jag har det så enkelt"-svar för det är jag faktiskt inte intresserad av.

2021-07-04
Levainochflora
Levainochflora
Gravid i vecka 24

Hej,jag är gravid i v 23 och har inte haft sex sedan jag blev gravid, har verkligen ingen lust alls och led av svamp och klåda i underlivet ett långt tag men ville inte behandla det med canesten för jag var orolig för ev komplikationer på bebis. Min lilla bebis mår toppen, men det känns väldigt skumt att ha sex när hon ligger i min mage. Har även varit vältränad o smal innan graviditeten men har nu gått upp 12 kg, vilket gör det hela värre.
Jag tror inte det nämns tillräckligt hur psykiskt påfrestande en graviditet kan vara och att det inte är så att alla får en ökad sexlust,eller orgasm.

2021-07-20
Bellla
Bellla
Gravid i vecka 24

Jag blev gravid av misstag 2017. Gjorde då abort i v.7, men i nästan alla de sju veckorna hade jag jättesvårt att få just orgasmen, trots ökad sexlust. Det var som at själva min klitoris inte ville samarbeta, och när jag väl kämpade mig till en orgasm så var den inte ens skön. Det försvann direkt efter aborten.

Nu är jag gravid i 13+4 och har inte alls samma problem, så tror det bara är något som varierar från graviditet till graviditet.

2021-07-19
Lea93
Lea93
Gravid i vecka 15

Hej,
Jag har haft väldigt liten sexlust under hela min graviditet, känner många andra som också haft noll sexlust. Det är så mycket svårare att fysiskt få en orgasm om huvudet/lusten inte är med. Känner du dig upphetsad men att det fysiskt inte går eller känner du att du försöker bara för att?
Känner du ingen lust så stressa inte upp dig för då är nog allt normalt, men känner du däremot ett sug men det fortfarande inte går så kanske du ska kolla med din barnmorska. Hoppas det löser sig!

2021-07-04
Elli5
Elli5
nyfödd bebis

Hej!
Är bara i vecka 11 men har märkt att min sexlust droppat en hel del, så har väl egentligen inte kommit så långt som att ens vilja testa om jag kan få orgasm.
Men känner du att det är rent fysiskt det "blockar" eller kan det kanske vara en psykisk spärr? (Dela bara med dig om du är bekväm!)
Jag har kontakt med en sexolog sen en tid tillbaka, av lite andra skäl men kan tänka mig att de kanske kan hjälpa till med sånt här också!

2021-07-04
karamellregn
karamellregn
Gravid i vecka 14
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...