App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Biverkning - blödningar

Min lott i biverkningsdjungeln har inte blivit något klassiskt utan mensblödningar och mensvärk. Är bara 6+4 men 6+1 låg där inne ett litet knyte med tickande hjärta. Någon mer som hade denna biverkning med blödningar (som en mens) som är konstant samt mensvärk? Blödningen är inte kraftig! Hur hanterade ni den konstanta oron att det kanske kan vara ett missfall även fast barnmorskan säger att allt är lugnt?

2021-06-20
Loulou89
Loulou89

Tack! Känns skönt att höra att man inte är själv. Men ända till v 18?det var länge! Det har tagit två år att bli gravid så känns lite jobbigt att det är just blödningar som man drabbas av...

2021-06-21
Loulou89
Loulou89

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2021-06-21
Emerentiall
Emerentiall

Jag hade blödningar med mina två första barn, fram till v.18... Med första missade vi graviditeten i början då vi trodde att jag hade mens, så blev framflyttade på ultraljudet en hel månad sedan... Jag var orolig tills det slutade blöda, men jag försökte tänka att blir det missfall så är det något "fel" ändå, jag tänkte att jag behövde lita på att kroppen gör sitt jobb. Sen med andra barnet fick jag njurstensanfall i v.22 och akuten skrev in mig som "sent missfall", sen kom fl-läkaren och gjorde ultraljud och hittade njurstenar, bebis oberörd, och morfinspruta i låret... då trodde jag verkligen att det var förlossning på gång, att nu var det kört, gjorde så hemskt ont.
Men jag kände ändå aldrig nån värre smärta än molvärk, så det har jag haft med mig genom de andra graviditeterna, väntar vårt sjunde om fem veckor... blödde endast med de två första, inte med resten... eller någon liten rosa strimma på pappret ibland, teckningsblödning, men med min erfarenhet så har jag aldrig brytt mig om såna smågrejer.
Säger bm att allt är lugnt, så tycker jag att du kan lita på det, iaf för tillfället. Men lita ändå på magkänslan. Sök hjälp om det känns annorlunda.

2021-06-21
zmiley
zmiley
Bebis på 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...