App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Symptom som försvinner

Jag är väldigt tidigt in i min första graviditet, vecka 6 (5+5) och de första veckorna kände jag av ganska mycket växtvärk. Nu har de symptomen försvunnit och jag känner typ inget alls. Förutom trötthet och ömma bröst. (Varierar från dag till dag) Är det fler som upplevt att symptomen försvunnit? Man läser ju på om Missfall och blir lite lätt nojig.

2021-06-15
Emma8904
Emma8904
Bebis på 7 månader

Sannapanna, jag var inne och gjorde VUL igår pga enorm oro. Läkaren där var en specialistläkare på gynekologi och ett ord som jag inte minns hur det stavas och inte orkar googla, men i stuk med "obstretik" = specialist på graviditeter. Han sa att VUL inte är ett dugg skadligt för fostret och man kan ta hur många som helst utan skada, och att det dessutom är en så enkel procedur för läkare att det är som en kafferast. Så oroa dig inte för det!:)

Jag har haft milda symptom hela tiden (7+1 idag), bara lätt illamående, trötthet och ömma bröst. Vissa mornar vaknar jag och har exakt 0 symptom. Läkaren sa att jag inte behöver oroa mig utan att det är helt normalt, det enda jag behövde oroa mig för är en blödning och då var det bara att komma in igen på ett nytt VUL

2021-07-20
Aleachim
Aleachim
Bebis på 6 månader

Samma för mig, kände jätte mycket "mensvärk" först och brösten var galet ömma, kunde inte ens ha en BH på mig. Nu känner jag knappt någonting, har lite ömma bröst och är trött men det är allt. Alla jag pratat med säger att det är normalt så det är skönt att höra att fler upplever samma sak 😊 vi ska kontakta min gyn imorgon och be om tidigt ultraljud bara för att faktiskt få se att det finns något där inne så man inte behöver oroa sig lika mycket.

2021-07-18
Bokmalen
Bokmalen
Bebis på 6 månader

Vad skönt med någon som upplever samma sak som jag! Är i vecka 8 (7+1) och har i princip inga symtom förutom spända bröst och hård mage, mår annars hur bra som helst. Oroar mig för att det ska vara nåt fel 😟 funderar på VUL för att checka allt, men läser att det också innebär risker..

Hur är det för dig nu, fortfarande inga symtom?

2021-07-18
Sannapanna
Sannapanna
Bebis på 6 månader

❤️ oron är lixom på en ny nivå än jag tidigare känt men jag tror man kommer till ro med den också. Och så länge allt flyter på utan att det gör extremt ont intalar jag mig att allt går bra. Skönt att höra att det finns fler som är oroliga

2021-06-15
Emma8904
Emma8904
Bebis på 7 månader

Såsåså vanligt, hade jättemycket oro inför första tiden men jag är i vecka 19 nu, känner fortfarande inget mer än lite fladder från bebis / alt. fisar och fattar ännu inte skillnaden. Oron börjar lägga sig något nu. Samtidigt som jag tror det bara kommer gå i vågor nu och man får lära sig hantera oron snarare. När ungen väl är född är det bara nya saker man oroar sig för. Försök se framåt och börja längta och föreställ dig livet ni kommer få ihop istället för fokus på mf. Vet att det är svårt. Men jag själv ångrar att jag lät så mycket tid gå åt att oroa mig samtidigt som jag förstår att det är realistiskt också att ha med sig att det är en risk i varje graviditet..

2021-06-15
Moa002
Moa002
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...