App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mamashower?

Jag skulle vilja göra någonting till min svägerska, typ en ”Mamashower” i efterhand. Till saken hör att när hon var gravid med sina barn fick hon aldrig någon ”Babyshower”, men hon har varit med och ordnat kalas och liknande för hennes vänninor. Det blev aldrig av heller att jag ordnade någonting då planeringen inte gick som det skulle innan barnen kom och så bor vi typ 100 mil ifrån varandra. Efter många år av försök och slutligen IVF har jag också blivit gravid och hon har varit ett enormt stöd under hela graviditeten och tiden innan, så jag skulle vilja göra någonting för henne som tack. Jag fick nyligen en liten underbar babyshower av familjen, men hon och hennes familj kunde inte vara med även då pga planering och avstånd. Vad kan man göra på/till en ”Mamashower”? Vad kan man ge henne så här i efterhand? Tacksam för alla tips jag kan få! :)

2021-06-09
Mamma Thea
Mamma Thea
Gravid i vecka 39

Men vilken fin grej! Som föregående skribent tycker jag du ska ta tillvara på vad hon gillar. Jag tycker personligen att spa är tråkigt, men hade gärna velat rida på nordsvenskar och laga mat utomhus på en vacker plats :) Så snöa in in dig på de klassiska babyshower-aktiviteterna...

2021-06-12
Abborre
Abborre
Bebis på 1 månader

Har inga direkta tips, beror nog på vad hon gillar men något där hon och hennes intressen är i fokus. Men ville bara säga: Vilken fantastiskt fin idé! Fick ingen babyshower med något av mina barn och även om det kanske inte kändes så viktigt hade det varit trevligt att för en gångs skull bli uppvaktad. Jag hade blivit så rörd över en mamashower, jag hoppas att det blir lyckat och att hon känner din tacksamhet för allt hon gjort!

2021-06-11
Edenofsweden
Edenofsweden
Bebis på 13 månader

Mammashower på spa med övernattning. Vet inte vart ni bor men här har du lite förslag på olika ställen:
- Nääs Fabriker
- Arken hotel och art garden
- Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Alternativt champagne-brunch och istället för presenter till barnen så får HON presenter! Tex presentkort på hår, naglar, ansiktsbehandling eller massage. Överraska med en videohälsning från hennes partner och barn. Dekorera fint med vimplar, blommor och duka fint.

2021-06-10
Elsaaa
Elsaaa
Gravid i vecka 40
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...