App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Svärmödrar

Hur är era svärmödrar mot er? (Innan och efter ni fått barn)

2021-06-09
JosefineTeng
JosefineTeng
Bebis på 14 månader

Vi har klippt min svärmor sedan ett år tillbaka, hon har aldrig träffat vårt andra barn och så förblir det. Hon har alltid varit falsk, pratat skit bakom ryggen på ALLA, även sina egna barn. Har startat bråk mellan sina barn med påhittade grejer och blir extremt avundsjuk när det går bra för någon och försöker sabotera, men aldrig att hon skulle erkänna det. Hon har inte bara offerkoftan på hon har hela offerallen, det är alltid synd om henne. Manipulativ som få, jag trodde nästan på henne från början trots varningarna från pojkvännen.
Det är en lättnad men samtidigt går jag och väntar på någon sorts hämndaktion...

2021-06-11
Edenofsweden
Edenofsweden
Bebis på 13 månader

Jag har världens underbaraste svärmor, men beteendet du beskriver upplevde jag i mitt ex's mamma, hon bestämde mer i vårt liv än vad jag kunde göra. Däremot träffar ja inte min egen mamma mer än absolut nödvändigt, till hennes stora förtret för hon får inte visa världen att hon är "världens bästa mormor" Jag anser att hon failade med att va mamma så hon behöver inte låtsas va en bra mormor då heller.

2021-06-10
Jenjoe92
Jenjoe92
Bebis på 6 månader

Usch vad tråkigt att höra 😒 jag har funderat ibland om det är något fel på mig för dom flesta svärmödrar jag har haft har jag tyckt vart jobbiga på något sätt. Ett tag funderade jag på om dom kanske hade problem med att deras pojk blev fråntagen dom. Min svärmor är rätt svår. Svår att komma nära inpå. Hon tar sig gärna friheter genom kommentarer och att bara dyka upp och ex byta ut vår blom jord. Finns typ ingen dialog. För ett tag sen så kom hon med gardintyg och skulle fixa gardiner. Alltså allt är säker av välmening. Men man kan ju prata med varandra. Fråga om jag eller vi vill ha hjälp istället för att bjuda in sig. Blir lite trevligare då. Samma människa blev sur på julafton när vi kom tidigare och skulle hjälpa henne röja undan hemma hos dom för vi visste att hon hade haft mycket. Så lite dubbelmoral där. Och hon har berättat om hur hennes svärmor var, alltså lite likadan, och tyckte det var jobbigt. Sen har min sambo en nära relation till sin mamma. Vilket är fint men jag får sällan eller snarare kan sällan yttra mig om det är något jag tycker är jobbigt med henne för han ser henne som en person som aldrig gör fel och det är alltid så synd om henne för att hon har så mycket att göra. Jag älskar min mamma men ser ju också hennes dåliga sidor ibland. Men det verkar vara tabu att tala om. Hon är nog lite värre sen vi fick barn.

2021-06-10
JosefineTeng
JosefineTeng
Bebis på 14 månader

Helt ärligt. Hemsk. Innan vi fick barn så var de tydligt att hon inte gillade att jag och min man (pojkvän då såklart) skulle flytta ihop. Pratade över huvudet framför mig och sa tydligt att vi inte borde flytta ihop.
Men vi flyttade ihop och hon accepterade de. Men har ALDRIG brytt sig om att lära känna mig. Hon hoppades väl att de inte skulle hålla. Nu har hon inte så bra kontakt med någon av sina barn egentligen men man kan ju tycka man ska försöka bry sig för sin sons skull.

Blev gravid och helt plötsligt så var man lite intressant. Dock frågade hon ALDRIG en enda gång om hur jag mådde under graviditeten. Hon ville däremot ha bild på endast min mage så hon kunde visa upp för andra att hon skulle bli farmor. Jag sa nej. Hon sa många dumma saker under min graviditet och tog musten ur mig ibland. Valde att inte träffa henne så ofta pga det.
Bebis kom och jag blev förlöst med brådskande akut kejsarsnitt och när hon fick veta detta skrattade hon åt mig och förminskade mig att jag hade fått barn via kejsarsnitt. Grät två timmar efter de. Hon har väl trott att bara för att barnet kom så ska man strunta i hur allt varit tidigare. Men när man sa ifrån att man inte tycker om kommentarerna hon sagt så blev de ett himla liv från hennes sida. Sedan ett tag tillbaka träffar vi inte henne och hon träffar inte barnen heller. Så jag tycker inte om min alls. Hon har skadat mig och vårt förhållande alldeles för mycket.

Hur är din svärmor 🌺

2021-06-09
Lillemor4
Lillemor4

Min svärmor är helt underbar, både innan och efter. Vi kan sitta och prata om allt mellan himmel och jord. Hon har stöttat mig under hela min graviditet.
Hon har inte ändrats ett dugg faktiskt då hon alltid varit så kärleksfull. Hon är dessutom fantastisk med barn då hon själv har 4 st och yngsta är 6 år.
Hon ger oss värdefulla tips och råd. Sånt man inte tänkt på. Har känt henne i 9 år och hon är lika underbar som första dagen jag träffade henne.

2021-06-09
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 4 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2021-06-09
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...