App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Börjar ni bli klara med förberedelserna inför bebis, ni som ska ha nu i sommar?

Jag har köpt så mycket jag kan begagnat men det har även blivit lite nytt då jag inte hittat allt jag känner att jag vill ha innan bebis kommer. Idag la jag en sista beställning med saker från bl.a apoteket med förlossningsbindor och nättrosor etc och bara det att tänka att förlossningen snart är här gör mig så förväntansfull. 😃 Sjukt att man ens längtar efter smärtan som komma skall. 😅 Jag känner mig så lättad att veta att det mesta är klart. Nu är det bara ca 19 arbetsdagar kvar tills semestern och då planerar jag att sätta ihop säng, ställa iordning en byrå med bebis kläder och fylla skötbordet. Samt mycket mer! 😃😍👶🏻 Hoppas det går bra för er andra 🙌🏻🌸

2021-06-07
nanni2
nanni2
Gravid i vecka 34

Allt det stora är klart men har massa småsaker kvar. Får ju en sommarbebis så det är svårt att veta hur mycket kläder och sånt man behöver.
Måste beställa grejer från apoteket och sånt också. Känns så spännande iaf! 😍😍

2021-06-12
Ciccius
Ciccius
Gravid i vecka 32

V 38 här och nästan allt är klart 😍
Vi ska bara montera babyskyddet i bilen och jag ska packa ner det sista i förlossningsväskan.
BF 1/7. Hoppas på en tidig bebis…

Vart har du fått tag på nättrosor? Visst får man det på BB också för tiden där?

2021-06-12
Juni2021
Juni2021
Gravid i vecka 39

Jag är i v34 och har inte förberett så mycket. Vi har en vagga, babynest, babyskydd, skötbord och vagn. Har köpt blöjor och babyolja. Behöver nog skaffa lite kläder samt lite hygienartiklar 🙈 Men inte kommit till skott eller vet inte riktigt vad som behövs. Typ nagelsax/fil, febertermometer, tops för navel osv. Tänker väl att min sambo kan åka iväg o köpa det som behövs om vi glömmer något.
Har bf 24/7 så kommer ju vara mitt i sommaren så kläder är jag inte så viktig med 🤷‍♀️

2021-06-09
Norsy
Norsy
Gravid i vecka 36

Hej! Jag är ungefär lika långt gången som du! Jag har också det mesta klart, bara lite smågrejer som skulle behövas, ska beställa det sista vid nästa lön. Är beräknad till 29e juli. Jag längtar efter att träffa bebisen men längtar inte efter varken smärta eller förlossningen men jag är förlossningsrädd och har inte fått någon direkt hjälp hittills. Ska prata med min bm på torsdag men tyvärr gillar jag inte henne så kan inte öppna mig för henne tragiskt nog.

2021-06-07
Julibarn21
Julibarn21
Gravid i vecka 35
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...