App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

När skaffade ni sandlåda?

Är jätte sugen på att köpa en sandlåda till våran sin han har inte fått leka i sand någonstans än för jag är rädd för alla bakterier i allmänna sandlådor men vill köpa en sandlåda med lock och ha i trädgården men vet inte om han kommer att uppskatta det redan. När köpte ni sandlåda till era små?

2021-05-23
FamS9
FamS9
Bebis på 16 månader

Josefine, vi har hittat en mussla på Harald nyborg som man stänger till ett väldigt bra pris som vi nog kommer att köra på, inväntar bara lite finare väder :)

2021-05-28
FamS9
FamS9
Bebis på 16 månader

Jula menar jag.

2021-05-28
JosefineTeng
JosefineTeng
Bebis på 17 månader

Vår tjej har varit och lekt i sandlådan med sin morfar när vi vart hos dom. Extremt populärt! Vi funderar också på att skaffa en sån där med lock från rusta. Läste kommentarerna att den inte skulle vara bra, ranglig och så men så hade någon skrivit att man måste förborrade hålen 🙈 i fall ni köper en sån så vet ni ☺ jag är super peppad på att skaffa en. Har köpt massa sandleksaker 🌞

2021-05-28
JosefineTeng
JosefineTeng
Bebis på 17 månader

Jag tänker mer på kattbajs/hundbajs/kiss och liknande, allmänna sandlådor är de ju ingen som kollar till och dom kan ju stå tomma hur länge som helst innan något barn leker där i, på förskolan är de nog lite annorlunda än på allmänna lekplatser. Men jag förstår hur du/ni tänker, klart barnet ska utsättas för bakterier.

Och inte för att vara sån, men jag frågade faktiskt inte om era åsikter ang bakterier, hade jag undrat över de hade jag skrivit det.
Frågan i inlägget handlade om när era barn fick egen sandlåda och uppskattade det eftersom jag inte är jätte taggad på att dra hem en sandlåda som bara kommer stå för att sonen är för liten för att uppskatta den.

2021-05-28
FamS9
FamS9
Bebis på 16 månader

Ju mer bakterier och virus ditt barn träffar på desto effektivare blir hens immunförsvar, men du gör ju såklart som du tror är bäst.
Min son har gillat sandlådor sedan han var ett ungefär och vi tänkte skaffa en nu till sommaren.

2021-05-27
Mirpa
Mirpa

Min systers unge på nu 9 månader fick en för ca 1 månad sen, hon sitter och leker i den, plockar med sanden osv. Verkar vara väldigt uppskattad.
Min son på 7 månader sitter också där o nyper lite i sanden 😄

2021-05-25
AnnnaG
AnnnaG
Bebis på 11 månader

Av ren nyfikenhet....Hur gör ni när dem väl börjar på dagis? 👀 gällande bakterier då

2021-05-24
89ida
89ida
Bebis på 2 månader

Vi är på väg att skaffa en till vår 15 månaders nu. Hen gillar trädgården och leker gärna i jorden så tror det kommer bli en hit!
Var på en lekplats när hen var runt året och redan då var sandlådan populär! (Haha har varit på lekplats sen dess men inte i sandlådan av samma anledning som ts)

2021-05-24
Morot
Morot
nyfödd bebis

Vår dotter fick en sandlek/vattenlek på 2-årsdagen som är mycket uppskattad. Nu är hon ju 3,5 och älskar den forfarande. Väldigt bra när man lätt kan ställa in den under tak för natten.

2021-05-24
ma78
ma78
Barn på 3 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...