App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Någon mer med mycket ångest efter förlossningen?

Har sedan förlossningen blivit en helt annan person. Jag har haft problem med ångest ända sedan tonåren men tycker det har blivit värre mycket värre nu. När jag var i krystnings fasen så fick jag en panikattack och trodde jag skulle dö. Jag mådde väldigt dåligt dom första dagarna när vi kom hem från bb. Ångestattacker osv. Min sambo fick vara hemma med mig i 4 veckor extra. Nu 3 månader senare så känns det som att jag är tillbaka på ruta 1. Jag får panikkänslor så fort våran lilla gråter. Jag märker hur jag bara vill försvinna. Jag nobbar över ALLTING. Är rädd för ALLTING, spelar ingen roll var det är näsan. Har aldrig reagerat på detta sätt någon gång innan. Är det någon mer som varit i/ är i samma sits ? Känner mig så ensam i detta och förstår inte vad det är. Har velat bli mamma sen jag var 15år och hon är den snällaste bebisen på jorden.

2021-05-17
Idawe98
Idawe98
Bebis på 9 månader

Det är väl ganska vanligt med oro och nedstämdhet efter att bebis har kommit. Det är ju en väldigt stor omställning på ens liv, helt plötsligt är man ansvarig för ett litet liv som är helt beroende av en, plus alla hormoner på det.
Har du blivit utredd för förlossningsdepression? Du borde kanske kontakta ditt BVC eller kvinnohälsovården för att få hjälp att hantera din ångest? I värsta fall kan de sjukskriva dig så din partner kan vara hemma och avlasta dig. Lycka till ❤️

2021-05-17
elgaroZ
elgaroZ
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...