App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sura uppstötningar i sömnen

Jag är gravid i vecka 35 och har brottats med illamående och spyor varje dag under de första halvåret som gravid. Men den senaste månaden har iaf spyorna avtagit från varje dag till en i veckan, men illamåendet är kvar samt halsbränna och sura uppstötningar (tycker ändå att jag kan hantera det och mår i övrigt ganska bra). Men det jag kämpar med nu är att jag vaknar mitt i nätterna i panik av att jag får en sur uppstötning och munnen full med en minispya. Någon som upplevt samma eller vet vad man kan göra åt det?

2021-05-16
Lisa92
Lisa92
Bebis på 2 månader

Jag har samma problem. Vaknar mitt i natten har provat det mesta men tycker att inte äta för tungt för sent har hjälpt mig samt att jag tar en gavisoltablett innan läggdags har hjälpt mig.bäst. vågar inte använda omeprasolen då det inte är det bästa för kropp och bebis i längden. Annars är den ett bra alternativ.

2021-05-16
Nattali
Nattali
Bebis på 2 månader

Ja jag har samma problem, jag äter omeoprazol varje dag, det tar några dagar att få effekt men du kan komplettera med Gaviscon som ger mer omedelbar effekt men inte är riktigt lika bra. Båda medicinerna går bra vid graviditet och är receptfria på apoteket

2021-05-16
Malinhell
Malinhell
Bebis på 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...