App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Han kallde mig äcklig och anklaga mig att ligga med andra

Jag och min kille träffades för 1 år sen när jag började arbeta på hans arbetsplats. Efter ett par månader började vi inleda en relation och han har vart en helt underbar människa. Jag vet att han haft en trasig uppväxt med flera självmord och alkolims i släkt och familj. Relationen till mamman till hans barn var väldigt dramatisk som slutat med att han har ensam vårdnad om barnet och barnet vill inte veta av sin mamma. Jag är en ganska öppen person medans han är mer introvert. Jag och några kollegor har en chargång mot varandra där vi kan skojar friskt, bla sexuella skämt, han är inte sån utan väljer att gå när det blir för mycket för honom. Så har vi gjort redan innan vår relation startade så detta är inget nytt eller hemligt. I min grupp är en man med i och min kille frågade mig första kvällen vi strula om det var nåt mellan oss. Jag svarade som det var att det inte fanns nått intresse för den manen. Han är snäll men finns ingen atteation och dessutom gift med barn, att vi bara är kollegor som skojjar. För 1 vecka sedan hade vi en aw med några kollegor där vi också gick ut med vår relation., manen som min kille trode jag hade en flirt med var även han där. Kvällen slutat i en redig spritfylla , där min kille först säger att jag har nått med den manliga kollegan. Jag blir tillslut ledsen men han fortsätter mala på. Allt slutar med att han kallar mig äcklig och att jag ligger runt med alla., han gör dessutom slut innan han går. Dagen efter hör varken jag eller nån kollega ifrån honom . Han svarar inte på sms eller samtal. Efter ytterligare 1 dygn svarar han när jag ringer. Han är iskall i telefon. Tycker inte att det finns nått att diskutera., ifrågasätter om vi verkligen hade en relation och om det verkligen är nått att gå vidare med. Pga sin uppväxt vet jag att han har en försvarsmekaninsm där han stänger av sina känslor och drar på en mask när det brinner i knutarna. Vi lägger på och han ringer 30 min senare. Nu har han tagit av sin mask och är ångerfull. Han säger att han föraktar killar som beter sig så här och ber om förlåtelse att han blev en sån . Han säger att det inte ska hända igen och berättar hur mycket jag betyder för honom. och vill att det ska fungera. Nu till min fråga. Man läser så mycket om sånt här. Hur det senare kan eskalerar. vågar man tro på hans ord , förlåta denna gången och om det händer igen gavsluta relatioen,eller är risken större att detta är början på nått värre? och bästa att gå redan nu? Han är så underbar i övrigt och detta är första gången jag ser den här sidan som jag trode inte fanns i han. Vad har ni för upplevelser, kan det vara ett stort snedsteg tidigt i relationen och aldrig hända igen eller har ni bara vart med om att det fortsätter? Är så förvirrad vad jag ska känna och tänka!

2021-05-15
Fluff8
Fluff8

Gå inte, spring. Jag var med om exakt samma sak, och valde att ge honom en chans till. Och en till. Och en till. Han var världens snällaste, charmigaste och bästa person största delen av tiden, men hans svartsjuka gick ut över mig på den nivån att jag till sist knappt vågade prata med någon av motsatt kön för att jag visste hur diskussionen skulle bli efteråt. Sa upp kontakten med såå många nära killkompisar bara för att han skulle sluta anklaga mig för att vara otrogen. Han kunde också kalla mig för diverse dåliga saker, och sen efteråt så ångrade han sig och bad om ursäkt och lovade att han aldrig skulle göra om det.

Jag säger inte att din kille är likadan, men det är väldigt likt det du beskriver, och det är inte din uppgift att "fixa honom". För mig tog det flera år innan jag till sist fick nog, och anledningen till att jag stannade så länge var just pga alla löften om att det aldrig skulle hända igen, i kombination med att det gick så långt att jag anklagade mig själv för varje gång han blev svartsjuk och arg.

Ta hand om dig, och låt aldrig någon anklaga dig för saker eller kalla dig för sånt där i försök att trycka ner dig ❤

2021-05-17
Theoffice
Theoffice

Du kan nog bäst svara på om det är en relation värd att gå vidare med. Jag tycker inte hans sätt är okej men är alla män helt plötsligt våldsbenägna? Jag vet att det finns extremt många som blir utsatta för både psykisk och fysisk misshandel och det är fruktansvärt. På grund av att många män beter sig så här får många män lida. Men som jag skrev i början. Du kan nog avgöra det själv. Hade någon tilltalat mig så, så hade jag nog gått på den känslan jag fick av detta beteende. Hade en obehagskänsla infunnit sig hade jag avslutat. Men du känner ju honom och var där när det hände. Så svårt att ge goda råd. Alla män är inte våldsbenägna bara för att man har ett trassligt förflutet osv.

2021-05-17
JosefineTeng
JosefineTeng
Bebis på 17 månader

Nej nej nej nej, avsluta medans du kan. Ta varningssignlarena på allvar. Så tidigt i en relation är det inte tal om en andra chans, tro mig jag vet.
Eftersom du tvekar och ber om råd här så vet du egentligen redan.

2021-05-16
Lalared
Lalared
Gravid i vecka 32

Personligen hade jag aldrig accepterat ett sånt beteende, absolut alla förtjänar en andra chans.. men 1 att han inte har någon tillit, 2 kallar dig för det han gjorde. 3 drick inte alkohol om man inte kan hantera det. Tyvärr tror jag inte att detta är en engångsföreteelse..
Jag hade gått..

2021-05-16
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 7 månader

Får en extrem dålig magkänsla när jag läser detta. Jag tycker att du ska dra medans du kan, innan allt går åt skogen. Det finns snälla män där ute, och han verkar inte vara en snäll person!

2021-05-15
March
March

Lita på din magkänsla och spring............

2021-05-15
Vinterhyperikum
Vinterhyperikum
Bebis på 15 månader

Han låter osäker och svartsjuk. Han kommer inte bli av med det beteendet. Risken finns att du blir för kär i han och ni hamnar i osund relation där du alltid går tillbaka till han fasten han beter sig svinigt. Han kommer alltid ångra sig efter ett utbrott. I värsta fall så börjar han skylla på dig att han kallar dig vidriga saker. Tillslut så kommer han misshandla dig verbalt och fysiskt. Typisk psykopat. Min syster höll på att dö pga en sådan.
Lämna han och hitta någon annan är.mitt råd. Han är förstörd och kan endast laga sig själv om han vill.

2021-05-15
Nattali
Nattali
Bebis på 2 månader

Jag hade personligen inte tolererat sånt beteende hos någon jag är tillsammans med, även om han haft en trasslig uppväxt. Han har gjort det tydligt att han har problem med tilliten och det är inget gott tecken för ett hållbart förhållande.

Men, det är ju du som har insikt i situationen och det är dina känslor som till slut måste bli det som bestämmer hur du går vidare.

2021-05-15
loka_citron
loka_citron
Bebis på 1 månader

Jag tycker absolut att man kan vara värd en andra chans ifall inget sånhär hänt innan och eftersom att det var på fyllan. Men var uppmärksam.

2021-05-15
Saaura
Saaura
Gravid i vecka 35
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...