App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ingen sexlust

Blev mamma för 3 månader sedan. Har sen typ mitten av graviditeten tappat nästan all sexlust. Även nu när jag ammar så har jag inte någon lust alls. Är det någon mer som haft liknade och när kom lusten tillbaka igen?

2021-05-13
Idawe98
Idawe98
Bebis på 9 månader

Allt du skriver, PRECIS så känner jag!!!! Asså så himla skönt att höra att jag inte är den ända. Och även att känslorna är typ exakt samma.
För det är precis som du säger. När bebis sover så vill jag lägga mig för mig själv och bara andas ut typ. Men även att jag vill krama och pussa min sambo men efter det känner jag mig nöjd 😅
Tack snälla för era svar!

2021-05-14
Idawe98
Idawe98
Bebis på 9 månader

Jag tror att det är väldigt vanligt. Min son blir snart 4 månader och jag känner att sexlusten är liiite bättre än för några veckor sen men den är fortfarande inte alls som innan. Likadant där så tappade jag lusten dom sista månaderna av graviditeten. Jag känner också att jag får mitt närhetsbehov uppfyllt av bebis. Inget annat betyder lika mycket eller känns lika viktigt längre känns det som. Men också det att när bebis sover så vill jag bara rå om mig själv. Men det börjar bli bättre och jag börjar sakna min sambos närhet, men mest handlar det om kramar och pussar jag saknar. Min väninna och min syster säger likadant och för dom har det också tagit flera månader. Hela livet har ju förändrats och man har fått en ny kärlek som man ägnar hela ens uppmärksamhet åt. Även på natten när man sover är man ju på sin vakt och beredd på att vakna för att finnas till för den lille.
Mitt råd är att inte tänka så mycket på det och inte stressa upp sig. Stress brukar bidra till motsatt effekt. Sen att man börjar så smått. Mys framför en film utan måsten, hitta på nåt roligt tu man hand. Man kan börja med att ha sex utan penetration. Stressa inte det kommer ge med sig 😊

2021-05-14
Simmis
Simmis
Bebis på 10 månader

Jag hade likadant med min första. Det är inte så konstigt eftersom jag fick mitt närhetsbehov uppfyllt av bebisen som skulle amma och vara nära konstant. Likadant var det under den här graviditeten och gissar att jag kommer känna likadant när min nyfödda ammar nu.

2021-05-14
Äntligensnartmamma
Äntligensnartmamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...