App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Säkerheten

Vad har ni köpt för att säkra lägenheten för era småbarn?? Tips på bra produkter och vad man behöver för nått till barn som snart kommer gå själva.

2021-05-08
Mamma 2020
Mamma 2020
Barn på 1 år och 6 månader

Tack ska tänka på allt detta. Ska kolla lugna föräldrar sidan.

2021-10-03
Mamma 2020
Mamma 2020
Barn på 1 år och 6 månader

Barnsäkra lådor, skåp med kem och annat som kan vara farligt. Förankra möbler som kan välta om man ex kan öppna lådor lätt osv.
Plockar man bort alldeles för mkt så vet de inte vad de får o inte får röra. Så låt blommorna stå kvar så länge de inte är giftiga. Vi har golvlyktor som är rätt så tåliga jag tänker inte flytta på de. Lär henne att inte röra. Så fort vi säger aj aj nej. Så tar hon bort händerna, oavsett vad.
Viktigt också att man säger samma sak så att de kopplar orden till att okej jag får inte röra den eller göra så.
Upplever att vissa föräldrar säger nej, aj , rör inte den osv. Ungen fattar inte orden. Det klart att de går emot vad man säger 😒

2021-10-03
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 10 månader

Annars sätter man allt kem på hög hylla. Skaffa lås till skåp o lådor i köket och barngrindar är det bästa som finns! Den som skrev om blommor. Varför ska du flytta dina blommor? lär ungen att den inte får vara på fönsterbrädan ist.. jag har en dotter som älskar att vara på jorden i våran palm.. men jag tänker då inte flytta den utan säger till henne att hon inte får göra så

2021-10-03
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 38

På samma ämne: Hur gör folk med blommor..? Var ställer man blommorna på ett säkert sätt när barnet kan nå upp till fönsterbrädan?

2021-10-03
Lollo_123
Lollo_123
Bebis på 9 månader

Vi har köpt magnetlås till våra kökslådor hos lugna föräldrar, de funkar jättebra då lådorna inte kan öppnas alls utan en magnet. Vi har också köpt tippskydd till platt tvn, lås till toalettsitsen och hörnskydd där, nöjd med allt!

2021-05-09
Caroline Ter
Caroline Ter
Barn på 1 år och 7 månader

Ett tips är säkerhetskydd i alla eluttag och haspar till skåp och lådor i köket och badrum. På så sätt kommer barnet inte åt vassa föremål, rengöringsmedel eller andra saker som kan vara farliga. Sen kan det även vara bra att sätta ”hörn” på matbord och bordet i vardagsrummet ifall barnet skulle slå i huvudet.

2021-05-08
LisaMalin
LisaMalin
Bebis på 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...