App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

1 åring skriker

Min son blev 1 i april och har under 2 månader cirka börjat skrika. Det är inte på grund av att han är ledsen eller så utan helt spontant skriker han till otroligt högt och gällt. Säger man åt honom skriker han bara mer. Jag och pappan har testat att avleda, ignorera, hyssja, ge nappen, ge uppmärksamhet, prata lugnt, lugna ner, krama, ta fram en bok osvosv. Inget hjälper. Jag känner att mitt tålamod börjar ta slut, och min hörsel framförallt. Han gör det överallt. Hemma, hos far- och morföräldrarna, när det är folk här, när det bara är vi, ute i vagnen om vi går in på t.ex Ica. Snälla säg att det finns någon mer som upplever detta och vad funkar för er? Eller är det något som växer bort? Isåfall näääär? Jag vill inte ta med honom till platser där det är folk utanför familjen längre för att jag känner mig som världens sämsta mamma.

2021-05-06
KaAn
KaAn
Bebis på 16 månader

Åh, jag förstår dig!! Jag hade helt förträngt det 😅🙈 men så gjorde min ena son också. För oss hjälpte inget heller, vad man än försökte med så fortsattes det. Jag tror det är en normal fas för många barn, de växer och blir självständiga och de vill testa gränser, testa sig själv etc. Så små barn har ju inte heller nått konsekvens tänk så de förstår ju inte hur jobbigt det kan vara när de kan börja med det varsomhelst också. Jag minns inte när vår son slutade med det men.. det tog slut! 🙌🏻
Jag tror det är svårt att hitta en universell lösning som funkar för alla barn, det är nog individuellt och ibland så funkar inget och då får kan helt enkelt vänta ut det!

Hoppas ni för bukt med det snart, ha det som tröst att det inte varar för evigt iallafall! 🌸

2021-05-06
nanni2
nanni2
Bebis på 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...