App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Deppig/arg

Går in i vecka 10 snart. Har velat ha barn länge och är i grunden lycklig och glad över nyheten att jag är gravid. Men har de senaste 8 veckorna drabbats av extrema humörsvängningar. Lider vanligtvis av pmds. Nu känns det som att jag har det dagligen och kommer få ha det såhär resten av tiden. Tål inte min sambo och tvivlar på vår relation och om vi verkligen ska ha barn tillsammans. Vi har en stabil relation i vanliga fall. Känns som att jag håller på att bli galen. Rädd att jag ska falla ner i en gravidepression. Känner knappt någon glädje över nånting längre. Oro/ångest dagligen. Är det fler som tidigare har svår pms/pmds och påverkats mer när ni blivit gravida?

2021-05-02
Rutann
Rutann
Gravid i vecka 40

Jag har inte haft pms men känner igen allt annat du beskriver. Jag och min man längtade efter vårt första barn tillsammans. Jag har en dotter också sedan tidigare. Allt var bra och vi hade en jätte stabil relation och en bra relation. Sen förändrades allt när jag blev gravid. Fick så grova humörsvängningar och fick helt vända känslor om min man. Var så arg på han fast han var hur fin som helst mot mig. De ledde tyvär tillslut till att jag gjorde abort vilket jag ångrade efteråt men blev så rädd hur förändrad jag blev. Nu har vi dock en son på 5 månader och denna graviditet var mycket enklare.
Så känner verkligen igen de du beskriver

2021-05-03
Sofiaevolina
Sofiaevolina

Ett tips är att kontakta din mvc/bm. De har bra stöd för sånt här och kan säkert hjälpa dig rätt. Hoppas du mår bättre snart.

2021-05-03
Äntligensnartmamma
Äntligensnartmamma

Hade precis haft samma humör och läge då.. Det är helt normalt.. Allt ska känna bättre om 3-4 veckor ☺️

2021-05-02
Kilotankar
Kilotankar
Bebis på 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...