App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Brun/rosa flygningar? Grav i v.16

Hej! Jag är gravid i v.16 (15+6) och har sedan två veckor tillbaka haft bruna och rosa flytningar i samband med toalettbesök. Jag är såklart jätteorolig och vill höra om någon annan upplevt sammansak eller har någon erfarenhet kring vad detta kan vara och om det kan vara helt normalt eller inte? Jag har inte ont eller något. Innan jag blev gravid hade jag såhär och sökte vård för det och det visade sig vara lätta cellförändringar om det kan ha något samband.

2021-05-02
Majann
Majann
Bebis på 1 månader

Jag får försöka få tag i någon imorgon! Tack för svar :)

2021-05-02
Majann
Majann
Bebis på 1 månader

Tack snälla för svar!
Även om din situation inte säger någonting om hur det är/blir för mig så finnar jag ändå någon liten tröst i det. Lycka till med din graviditet!

2021-05-02
Majann
Majann
Bebis på 1 månader

Jag har haft så till och från under graviditeten. På gynundersökning i v.9-10 såg läkaren att det blödde lite från livmodertappen och att det kunde bero på olika saker men att det inte var någon fara för graviditeten. Det kunde ev beror på cellförändringar så hon tog cellprov men jag har inte fått resultatet än. Läkaren gjorde ultraljud och allt såg bra ut.
Hoppas att det lugnar lite. Jag tycker att du ändå borde få det undersökt så ring gynakuten i veckan igen och be/kräv att få komma in.

2021-05-02
HannaJosefine
HannaJosefine

Brunt är ju gammalt blod, men ljusrosa. Kan vara dina slemhinnor som är känsliga. Men som ovanstående kommentar, kontakta din bm. Säkrast , be de undersöka dig så du får ett ordentligt svar.

2021-05-02
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 10 månader

Ja jag har pratat med flera på kvinnokliniken om det, men blir bara runtskickad till massa olika nummer och telefonköer. Var även på gynakuten men dom skickade hem mig igen utan att kolla eller någonting. Så hade bara varit skönt att höra om någon varit med om liknande eller så...

2021-05-02
Majann
Majann
Bebis på 1 månader

Har du ringt och pratat med din barnmorska? Det är det enda du ska göra i sådana lägen då du blir orolig. De är medicinskt kunniga. Skulle det behövas kan hon även göra cellprov på dig.

2021-05-02
Momabear
Momabear
Bebis på 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...