App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Någon med erfarenhet att bli gravid efter missfall? (som haft lite bruna flytningar)

Jag hade nyligen ett missfall i v 9 (men fostret dog i v6) Fick ta piller för att stöta ut allt, fy fan vad ont jag haft! Fick veta att jag kunde försöka på nytt direkt igen så jag testade med ägglossningstest på dagen då jag hade ägglossning (trodde den skulle komma några dagar senare) Nu hoppas jag att jag inte missade, testade ju bara 1 gång och då var det ägglossning (clerar blue). Ska ha mens om ca 6 dagar och jag hoppas innerligt att jag är gravid igen! Blir ibland lite brunaktigt på pappret när jag torkar mig. som att det är lite gammalt blod i en flytning. Efter missfallet blödde det lite i någon dag. Någon som blivit gravid direkt efter missfall? Hört att miljön i livmodern är gynnsam för en ny graviditet efter ett missfall. Hur var det för er? Någon som haft blod/brunt och varit gravida? Vill bara bli gravid igen, är 39 så känner att tiden inte är på min sida. /Tacksam för era erfarenheter!

2021-04-28
rödsparven
rödsparven
Bebis på 11 månader

Precis haft missfall och blöder fortfarande lite. Fast nu är det brunt.

Min fråga är hur visste du och hur räknade du ut när du skulle ha ägglossning liksom? Jag står i en djungel känns de som

2022-11-26
Hejje
Hejje
Barn på 2 år och 1 månader

Uppdatering!
Jag blev gravid igen. Jag fick en menstruation som beräknat efter missfallet och direkt efter den blev jag gravid. Hoppas innerligt att allt är som det ska denna gång. Ska på Kub imorgon!

Så för andra som läser detta så kan det ge hopp om att bli gravid igen efter missfallet. Hade försökt ca 1 år innan jag blev gravid första gången så jag är så glad att det gick så snabbt andra gången.

2021-08-16
rödsparven
rödsparven
Bebis på 11 månader

Jag har skrivit nyligen i en väldigt likt fråga. Jag har haft missfall runt vecka 8-9 men då hade jag små blödningar i veckor före (tog kontakt med bm men de sade det är ingen fara och jag kollade inte upp vidare) och vid själva missfall (som skedde naturligt) blödde jag en vecka som en riklig mens. Sen var det helt över, inga mer blödningar och jag tog några graviditetsprov följande dagar tills jag såg negativ resultat. Då försökte vi igen och jag blev altså gravid direkt innan första mens efter missfall så jag fick aldrig någon mens igen. Jag födde en bebis 9 månader senare så ja det är helt möjligt att bli gravid så snabbt:). Om du fortfarande blöder lite och känner dig orolig så ta kontakt med vården så någon kollar upp att allt är bra.

2021-06-29
Amana
Amana
Bebis på 15 månader

Har inte erfarenheten av att bli gravid direkt efter men har läst om andra som blivit det! För mig tog det en mens mellan mitt missfall tills att jag blev gravid igen!

Håller tummarna att det är ett tecken på graviditet för dig! 🌸

2021-04-30
nanni2
nanni2
Bebis på 17 månader

Puffar*

2021-04-29
rödsparven
rödsparven
Bebis på 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...